Feber igen

Usch nu har lilleman feber IGEN. Tyckte att han varit väldigt gnällig idag och va varm nu ikväll kollade febern och 39,0 låg den på då. Vad har hänt med vår lille glade solstråle? Aldrig skrikigt eller gnällt på detta vis innan. Hoppas de är tänder. Tänk att han inte fått en tand ännu? Konstigt, men han är dock ganska tidig med annat. Gör inte mig något om tänderna väntar lite. Men de hade varit skönt att ha en "grej" att skylla på när han är sånhär. Nu sover han så gott och de är skönt. Jag hade handlat lite godis till ikväll, blev lite ätande men va de gott? Nje de vetifan.

Det är så fruktansvärt varmt här i huset och jag fattar inte vad de är för fel. Alla element är avstända och pannan i källaren är nerskruvad. Få ringa om de på måndag för de är över 26 grader här! PUST! Så idag fick ja dammsuga i underkläder och de va roligare än vanligt de tyckte anders också :P 
Ska ta och plocka undan alla leksaker som puttefis ha lekt med här nu ikväll, och sedan kolla bra film kanske? Undra om dom ha skoj nere på festen, de hoppas ja verkligen =)
TJOLAHOPP

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0