Hemma igen..

Nu va vi hemma igen och det är ju alltid skönt att komma hem, men vi har haft det fruktansvärt bra, hade kunnat stanna några dagar till faktiskt =)
Innan vi åkte hem idag så blev de en snabbis till stan. Vi hittade ett par nova star jeans, ett rock fella linne och en t-shirt där de står busunge till plutten och ett par converceskor till mig =) Me liiiiike shopping, like a lot.
Här kommer en bild på plutten när han ha nova star jeansen och rock fella linnet =)


 
Framifrån               Bakifrån


Sidan

Nu ska vi mysa lite och kolla på lets dance..
Tjoho

8 månader

dag är våran skruttplutt hela 8 månader. Helt sjukt vad tiden går. För exakt 8 månader sedan va han 15 minuter gammal, gissa om man va stolt då. =)

Är fortfarande i götet. Har varit mycket trevligt hittills och lite shopping ha de också blivit. Blir även shopping imon innan hemresan. Har bara varit i femmanhuset, nordstan och i allum och shoppat änsålänge, men imon blir de kungsgatan, få ta de när inte anders är på kursen eftersom de blir så krabbigt att springa in och ut med vagnen i alla affärer.
Zacharias har ju självklart fått mest. =) Han har fått:
2 bodys, et par långkallingar(10 serien), en mössa, 5 par strumpor, en filt och en fleesejacka från polarn och pyret. En långarmad tröja och ett par mockadinser från hm. De som va så ba med tröjan va att den va så fruktansvärt mjuk och fluffig inne och väldigt varm och sedan kunde man vända på den och ha de utåt =) Perfekt.
Till mig själv ha de blivit ett par bagjeans(ginatricot), ett par jeans leggings(VM), ett par mjukisbyxor(VM), ett diadem(RUT), en ögonskugga,(makeupstore) och en sjal. (stavning?) från indiska.
Till anders ha de blivit en skjorta, en långarmad och ett skärp allt från jack and jones. Sedan har de även blivit lite vax och sånt så han kan göra sig snygg =)
Så lite shopping ha de allt blivit (: mer ska de bli. Måste ju ha något snyggt till nästa helg då de är UTGÅNG med flickorna =) Ska bli SÅÅÅÅ kul! Superkul!

Nu när vi är här uppe så gör ju ja maten och idag står hemmabakadpizza på menyn. Ingredienser får vara, skinka, bacon, tacofärs, jalapenos, annanas, lök, kanske någon paprika med. sedan osten såklart! =) Ska bli namnam, kan ju tillägga att pannacottan står färdig i kylen =) Får ju göra något extra gott nu när vi åker imon, blir ju inte så ofta man träffa dom. Ja på tal  om de jag och linda åkte till allum härromkvällen fick ett ryck vid halv 7 nehe vi åker och shoppa lite =) På allum stänger dom ju inte förens 8. Då Köpte vi dom första kläderma till bebis som ska titta ut den 7 april, hoppas innan. Dom har iaf inte köpt ett enda klädesplagg ännu, men nu är dom första bodyna och strumporna på plats! Såå söta i storlek 50. Har min plutt varit så liten? Nästan så man blir lite sugen på en till när man ser hennes mage och när man känner sparkarna och de. Men jag vill nog vänta 1 år till innan vi sätter igång den tillverknigen.

Nehe nu ska jag smika mig och ta på mig lite och sedan få vi se när plutt vaknar om de blir en liten sväng in till stan ändå =)

TJOHO

Ojoj

Här va de dålig uppdatering! Har ganska mycket att skriva om igentligen men har inte orkat om jag ska vara ärlig. Då ska vi se hur de har varit veckan som gått.
I tisdags slutade pencellin kuren, han fick den sista kuren på morgonen. I onsdags va vi och vägde och mätte plutten och han va 71 cm lång och vägde 8600. Framåt em/kvällen tyckte jag att han va väldigt lipig och varm. Tog febern på honom när vi skulle byta om till pyjamas och han hade 40,4 graders feber :( Han fick en halv ipreen supp och sedan sängen. Han sov ganska mycket men oroligt, spydde även på natten. På morgonen vaknade vi vid 9 och jag  tog då febern på honom igen. 39,7 usch stackars min bebis, sedan gick vi och la oss igen och sov till 2. SKÖNT! Men de behövdes för han va inte speciellt rolig under resten av dagen. Han låg mellan 39,7 och 40,5 hela dagen trots alvedon och ipreen. Han blev inte bättre så jag ringde och skulle höra med vårdcentralen vad dom tyckte. Hon tyckte att jag skulle komma in med honom så att en läkare fick kolla på honom. Han hade en snabb sänka på 33 (ska ligga under 8) men de va inget farlig och han va fortfarande röd i öronen. Jag skulle fortsätta att proppa i han alvedon varvat med ipreen. Strider lite mot mina principer. Men jag gjorde som hon sa men de blev inte bättre. Hon ville träffa honom dagen efter igen. På hela  torsdagen fick han inte behålla någonting utan spydde upp allting. Han vägrade ta mitt bröst också, har väl aldrig hänt innan. 
Så på fredagen gick vi dit igen och kollade men eftersom han "bara" hade 39,5 så behövde vi inte göra någonting. Gå hem och vila. Irriterad över att hon släppat upp oss tidigt för att säga de gick jag en ganska lång runda med honom. Han blev lite bättre under dagen, ville ta bröstet och spydde inte upp de!
Idag har han ingen feber och är mycket piggare. Han har 37,4 i "feber" och inte alls så gnällig, han är dock mycket trött och de gör inget eftersom han sov 3,5 timmar i fm och ligger och sover. Så har han ingen feber imon heller så blir de gbg på måndag! =)
De va lite om Zacharias denna veckan men vad har vi gjort då?




Jag har inte gjort mycket mer än tagot hand om Z. Igår när Anders kom hem från jobbet åkte jag och handlade för att komma hemifrån lite och sedan tog jag kinamat med mig hem = ) Namnam. Handlade en guitar hero till nitendoo wii:et så där spenderade vi ganska mycket td igår när Z somnat. De va skoj =)Sedan va de mys framför tvn med lets dance och godis.
Idag har varit en riktigt slappedag. Har inte gjort mycket idag kan jag säga. Vi lagade lite god mat nu ikväll eller jag gjorde de =) Inbakad fläskfile, klyftpotatis, svampsås och vitlöksbröd. =) Förbannat gott.. Nu är de körslaget.

På måndag åker vi till göteborg. Anders ska på kurs tisdag, onsdag och torsdag så vi åker med och bor hos min morbror. Så vad ska jag göra när han är på kursen? eh, jo SHOPPA! WIIHOO. Va ju lite osäkert om vi skulle dit eller inte nu när han va sjuk, men han har ju varit feberfri idag så hoppas att han är de imon också så vi kan åka =)

De va allt för nu! TJOHO


Mammas sjukling =/

Söndag

Jaha nu är snart denna dagen också slut. Mamma, gabriel och Emanuel har varit och hälsat på =) Vi spelade kubb och fikade lite (jag tog inte en enda kaka! ) Snart kommer min lillasyster och ska stanna till imon. Hon började inte skolan förens 12 imon och kände att hon ville hälsa på lite (: Najs med sällskap.
Tycker att det är tråkigt nu när inte Anders är ledig på fredagarna för att helgen går så himla snabbt. Nu ska jag laga middag och gosa framför tvn. HOJ

5 minuter över

Nu har jag enstaka 5 minuter över och tänkte att jag skulle skriva ett litet snabbt inlägg. Idag har jag jobbat mellanm 8 och 15. Det gick bra och Anders och Zacharias hade hade de så bra. En riktig far och son dag. =)
Sedan när jag kom hem så skulle Anders ut till Jonas och kolla på en växellåda så jag och Zacharias åkte med och lekte lite med Emma och milio. Vi skulle ju till Elina och Elias och äta idag men dom kunde inte förens halv 7 och eftersom vi lägger Z halv 8 senast 8 nu så va de bättre att vara här, så dom lagar maten här istället. Så dom kommer vilken sekund som helst. Senare ikväll är de körslaget =) TJO

Rekord

Måste bara skriva nu att jag hade rekord på besök igår. 109 st som va inne och läste min blogg! SKOJ! Välkomna ni nya läsare hoppas ni gillar läsningen och att ni vågar kommentera lite snart! =)
TJO

Fredag kväll

Nu är kvällen här och det är dags att gå och lägga sig. Imorgon ska jag nämligen upp kl 7! =( Jag ska jobba mellan 8.00 och 15.00.
Sexpartyt jag hade ikväll gick inte så bra som jag tänkt, men jag har ju ett nytt party den 24 hoppas de går bättre =)
Det sticker lite i tatueringen men inte värre än så, och nu har jag köpt hälosan också så jag kan smöja den om de behövs. Lite ledsen är jag för när jag hade gjort tatueringen så sa han till mig INGEN träning på en vecka! =/ Och gympan som börja på måndag! Men nya tag nästa måndag. 
Nu när jag har kollat lite på tatueringen så är de inte riktigt som jag ville ha den med händerna, men jag är fortfarande nöjd. Men de skulle vara mer ljusa, som denna ungefär

Och sedan skulle de bli ljusare och ljusare i armarna så att dom inte ser kapade ut. Lite suddigt längt ut ni förstå nog hur jag menar! Eller hur?!
Nu är de natti natti.

Avklarad

Nu är den avklarad och jag är SUPER nöjd! Det kändes men de är ju klart värt de =) Tyvärr fick jag inget bra kort på den just nu, men jag lägger kanske in en "dålig" sålänge för er nyfikna =) Den är ju både röd och svullen nu.. Inget godis idag heller och nu ska jag göra mig lite middag är VRÅL hungrig.. :)


Nervös.. hum nej

Jag är inte ett dugg nervös för imorgon och det är skönt. Sedan har ju Zacharias världens bästa gudmor som tar tåget i karlshamn och ha honom medans jag tatuerar mig. Nu undrar ni kanske vad jag ska ha? inte så svårt att lista ut kanske, men jag ska ha Zacharias på första ryggkotan. Kommer nog bild på den imon =) Sedan ska jag nog "bygga" ut den sen. Har ett jätte fint kort på hans händer när dom ligger uppe på varandra som jag skulle vilja ha i svartvitt snet under namnet, men de blir nog för mycket att göra på en dropin tid så de får bli ett senare projekt..

Anders snarkar ju som tusan på nätterna så han har fått ligga i extra rummet några nätter. =( Men idag va jag på apoteket och köpte något som skulle lindra detta. Något som man sprayade i halsen som skummade och hade sig. Tur att jag slipper ta de =)

Prinsen sover och jag är helt slut han har redan sovit i en timme SKÖNT. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig.. Hörs imon. Tjoho

Tatuering

Imon blir de äntligen av! Då ska jag tatuera mig. Du också pernilla =) Inget att vara rädd för. Tänk på att de är en tillfällig smärta som går snabbt över =) HOJ!


Vårdcentralen

Idag hade vi tid på vc vid halv 3 för att kolla Z öron, vi var ju där i fredags och kollade men då va de början till öroinflamation men de kunde inget göra. Så hade de inte blivit bättre till måndag eller tisdag skulle vi ringa. Men de hade inte öppet då så jag ringde i onsdags men fick inte tid förens idag, väldigt dåligt tycker jag när de gäller små barn. Men idag fick jag träffa en läkare och mycket riktigt hade han öroninflammation. Så han fick kåvepenin som han ska ta morgon och kväll i 5 dagar. Har precis gett han första dosen nu och FY vad de luktar illa =/ Stackarn, men nu slipper han ha ont.

Trött som bara den är jag idag, han har inte varit på sitt bästa humör precis. Har framkallat lite bilder från extrafilm också =) Nu ska jag natta prinsen, duscha och SOVA! Man vet ju aldrig när man vaknar nästa gång. HOJ!

Ny blogg

Eftersom denna blogg ska handla om Anders, mig och framför allt Zacharias så ska jag inte tjata ut er om mitt nya smala liv och vägen dit så för er som är intreserade får gärna följa mig i min nya blogg där jag skriver om hur jag försöker bli av med mina extra kilo kom gärna med tips och råd. Jag kommer att uppdatera den bloggen varje dag om kampen mot sötsuget och hur de går för mig.

Kolla in bloggen -----> http://anzana.blogg.se/kilonaskabort <-----

Första dagen avklarad

Japp, igår va min första "vita" dag. Vita= inget godis, inga kakor.
Det gick bra och jag var inte speciellt sugen heller för den delen.
Nu är första steget till ett smalare jag taget. Here I come summer of 09!
Inte mer om detta, funderar på att öppna en ny blogg där ni kan följa mig till ett smalare mig =)

Igår skulle jag skulle på topmodel men jag spelade in de för jag va så trött, så jag ska kolla på de strax. I LOVE TOP MODEL!

Snart är de helg och vad är då helgens planer? På fredag kanske jag och Pernilla åker och tatuera oss =) Wiihoo. Sedan på kvällen ska jag ha sexparty, i Ronneby är de denna helgen och de va över 1 månad sedan jag hade ett. Men de ska bli skoj, sedan har jag bara ett till inbokat denna månaden den 24. Sen funderar jag på att ta lite break. Oftast är partyna på lördagar och nu när inte anders är ledig fredagar längre så är ju lördagen den enda gosedagen vi har.. Tåls att tänka på..
På lördag ska jag jobba mellan 8-15 och sedan på kvällen så ska vi till Elina och Elias och äta, sedan har denna helgen också gått åt som smör i solsken.

Nehe nu ska jag bänka tvn innan plutten vaknar =)

HOJ!

Bildmaraton

 

  

  

 

  

Godmorgon

Godmorgon godmorgon. Denna dagen startade inte så bra, det började redan igår kväll när vi skulle lägga oss. Z hade somnat och vi skulle också lägga oss. Precis innan jag somnar börjar Anders snarka, och inte så lite heller. Jag blir irriterad och säger till han att sluta han slutar i en minut kanske innan han börja på igen, när jag sagt till han tre gånger va jag ganska irriterad och sa till han att gå in och lägga sig i andra rummet. Så de gjorde han och sedan har jag sovit gott. Till tjugo över 5! Då vaknade mitt busfrö och ville upp. Men de satte mamma stopp för. När klockan va 6 somnade han om en halvtimme och sedan trodde han att han skulle få gå upp igen men icke. Sedan sov han till och från till kl 8, då gjorde han i blöjan för då vet han ju att jag måste gå upp och byta på han. =) Skitunge.. Men vi kom upp vid 8 och lekte lite innan han fick gröt och nu sover han så gott ute i vagnen. Emma och Milio kommer snart eftersom dom har handverkare hemma så vill inte hon vara där med M, eller rättare sagt kan inte om han ska sova. Så nu ska jag äta lite frukost innan dom kommer och när dom kommer, ska jag till ica och handla frukt till mig och Z. Mitt nya kak och godis fria liv börjar idag! =) Wiiihoo.

Den 31 Januari så är vi några stycken som ska ut och jag tänkte ordna buss. Men jag vill gärna veta hur stor buss. Så ni som läser och är sugna på att göra Granda osäkert tillsammans med oss den 31 januari lägg gärna en kommentar så jag vet hur stor bussen ska vara. Annars blir de ju ingen buss.

KOMMENTERA MERA jag hade 90 läsare härromdagen men bara 6 kommentarer! Ynkligt....
TJO!


Äntligen

Nu är städningen, tvättningen, stryckningen och middagen äntligen färdig. =) Tog lite längre tid än vad de brukar man jag bytte alla gardiner och städade ur en gaderob som va allting i innan. De va ungefär som släng in och stäng snabbt innan allt åker ut.. Men nu är de också klart =) Jag älskar när det är städat och fint.. (: Rena lakan också såklart när de är städat. Och finns de något bättre än att stå i en varm skön dusch och sedan krypa ner i dom rena sängkläderna och ligga jämte sina älskligar =)

Nu ska vi snart ut till Emma, Jonas och Milio med lite avskedsfika. Ja ni vet imon är de dom gamla vanliga rutinerna som ska in fast UTAN kakor och godis. Så jag har laddat upp med kladdkaka m. grädde, mariekex och fingers...

Igår va de ju årets tvtittare på tv 4, och han som vann är min arbetskambrat.
När jag inte är mammaledig så arbetar jag som personlig assistent åt en man i 45 års åldern som klarar de mesta själv men vill ha lite sällskap som spela spel, ut och dansa och sånna roliga saker ! Och jag gillar de skarpt. De negativa är bara arbetstiderna, jag vill inte gå tillbaka och börja kvart i 3 på dagen och sluta kl 9 dagen efter. Eller helgerna vi har nu ser ut så här:
Fre: 14.45-21.30 Perfekt!
Lörd: 8.00-21.30 Inte så perfekt
Sön- 8-00 och sedan till 9.00 på måndagen och de är inte perfekt alls....
Kommer ju inte att träffa Zacharias någonting på helgerna. Men eftersom jag har världens bästa arbetskambrater så löser vi nog de i gruppen =)

Nehe ska nog väcka Z nu så han kan sova inatt. Och så ska vi ut till Emma o co.TJO!

Tisdag

Glömde ju säga att igår gjorde jag barnmat. Det fick bli köttfärsås och pasta. Som jag mixade ihop sedan. Ni andra där ute med barn som vill göra de är det jätte lätt! Och omtyckt va de också =) Annars brukar ju min skrutt klökas av allt. Tillochmed bara potatis och bröstmjölk. =/ Men jag gjorde kötfärssås såhär:
500 gr färs
1 gul lök
2 morötter
2 dl buljong
50 g osaltat smör
1 kartong med krossand tomater. (passerade innehåller ju salt.)
peppar och basilika.

Gör så här:
Skala och hacka löken och moroten. Koka upp buljongen (1/2 buljongtärning = 2,5 dl buljong), Sedan smälter du smöret och häller ner morötterna, löken, krossande tomaterna, och buljongen och låter koka upp och sedan i med köttfärsen och låt sedan den koka till köttfärsen är grå. Jag kokade den i ca 30 minuter. Smaksätt med peppar och basilika.
Hur lätt som helst!

(Det blev en väldans laddning och drar nog ner köttfärsen till hälften nästa gång!)

Sedan kokade jag bara spiralpasta ungefär 300 gr. Sedan mixade ihop allting med stavmixern och frös ner i portioner =) Och han åt utan att klökas eller spy! Wii





Tror ni jag va så duktig så jag städade igår? Nee, jag va ju inte de, men de blir av idag istället. Jag ska äta lite frukost nu och sedan ge plutten lite gröt och sedan ska ju skrutten sova och då ska vi sätta igång ett kål här.
Ikväll blir de nog kycklinggryta till middag.

Nu har plutten börjat vinka också ! Inte när vi säga hej eller hejdå men när han känner för de och de är så skoj för de är ingen vanlig vinkning som bebisar brukar göra utan värsta silvia vinkningen. HAHA
Han kan även sätta sig från krypande ställning och börja krypa från sittade ställning =)
Han ställer ju sig upp mot allt men nu har han även börjat göra de i sin lilla balja och de e inte lika skoj, menmen får väl sätta baljan i duschen kanske?


Här har han ställt sig mot soffan


Hans underbart fina händer =)

  
Så söt..



myskväll

En riktig myskväll ska vi ha nu. Nu är vår tre veckors semester snart slut. Imorgon är sista dagen och på onsdag börjar Anders jobba igen, och då blir de inget "ledig på fredagar" längre utan nu är de måndag-fredah som gäller..
Så ikväll har vi gjort vår national rätt (gissa vad) ?? RÄTT! TACOS!! namnam.. Sedan har vi handlat hem lite choklad och popcorn så ikväll är de mys! Ska vi se om vår prins vill sova också. Igår tog de ju lite tid innan han somnade. rättare sagt 1,5 timmar. Han kliar sig i örat och skriker så fort vi lägger ner honom, men igår kväll la vi massa böcker unders huvudändan så de blev lite lutning på sängen och då gick de bättre =)
Nehe nu ska vi fortsätta med vår myskväll! HOJ

Ny bakta frallor och en hel natts sömn =)

Inatt har prinsen sovit hela natten och oj vad skönt. Han brukar ju vakna 1 eller 2 gånger och vilja äta lite men inte inatt, sedan gick jag och la mig redan halv 10 igår och de va behövligt. Sedan gick Anders upp med skrutten vid 8 och jag sov vidare. Halv 10 vaknade jag och då va Anders på väg att ut och gå med prinsen så jag fick göra vad jag ville =)
Så jag ställde mig och bakade nybakta frallor som vi kunde ha till frukost Namnam..

Igår åkte alla tomtar ner i lådan igen. Och idag blir de städning och tvättning hela dagen. Utan en stund mitt på dagen då vi ska till Anders farmor och fira jul? Lite sent kanske vi vet, men vi har haft fullt upp och när vi ha kunnat har inte dom osv. Men idag blir de av, så vi drar nog plutten i pulkan bort, han älskar ju att åka pulka =)
Ska ringa min pappa också och kolla hur de går med systemkameran. =) HOJ

Växjö

Idag åkte vi som sagt till Växjö vi började på Baby and Kids och köpte en ny gåstol till plutten eftersom på den vi ha så snurrar inte hjulen så bra. Men denna va bättre =)
Sedan åkte vi vidare till media makert och city gross, sedan skulle Anders in på Jula så då fick han gå in där medans jag körde in till stan och köpte en ny kalender för 2009, och sedan skulle jag till make up store och ha ett nytt puder och en puderborste. Nu när jag kom hem såg jag att de va fel puder?! Blir man sur eller? Inte sådär att åka och byta heller när de är 14 mil. Tur att jag sparade kvittot gör ju sällan de annars..

Ikväll har Jag, Anders, Emma och Jonas varit barnfria i 2,5 timme så vi körde ner och åt på thaien =) Lika smarrigt varje gång. Så idag fick lille plutten hälsa på Elina och Elias =)

Ikväll är 3:e kvällan han lägger sig klockan 8 nu, och de är skönt!! Hoppas att detta håller i sig och att de kanske tom kan bli ännu tidigare i framtiden =) =)
Vi har sån här inspelningsbox så vi har pausat körslagen och nu ska vi trycka på play. HOJ!


Elias och Zacharias på nyår. Elina varför va inte du med på ett hörn? =)


Har ju tyvärr ingen bild på dig och zacharis men här kommer en på bara dig, snyggo =)

Hemma igen

Nu är vi hemkomna från vårdcentralen och de va ingen urnvägsinfektion. Däremot så kanske de kunde vara en början på en öroninflammation.
Hon sa att det är vanligt att dom är skrikiga då när man lägger ner dom och att de är bra så länge man bär barnet upprätt eller låter barnet sitta. Han va lite röd i öronen men inte mer än så, så hon ville nte ge honom någon pencelin kur, utan de får bli näsdroppar och ipren supp..
Nu sover han så gott i sin vagn så vi ska passa på att laga lite middag innan han vaknar igen.
Så de blir växjö imon istället, då blir de inköp av gåstol, nya blommor i vardagsrummet, duschdraperi (till emma), och en ny kalender för 2009. Kanske kommer hem med mer grejer de vet man ju aldrig =) HOJ


Urinvägsinfektion?

Nu när jag bytte Z blöja så va de en liten rosa röd prick i blöjan. Jag ringde in till sjukvårdrådgivningen direkt och dom sa att de låter som en urinvägsinfektion så vi ska ringa till vårdcentralen och har inte dom någon tid så ska vi ringa till jourläkarcentralen men dom öppnar nte förens kl 5.
Så de kan ju vara därför han va sjuk, inte kunat sova och varit lite gnällig, trodde att de va tänder men de verkar de inte som.. =/ Ringde nu till vårdcentralen men dom ringer inte upp förens klockan 2.
Vet inte då kanske vi hinner till växjö och köpa gåstolen innan? Ja vi bege oss nog nu. HOJ!

Nyårs bilder


Jag och Emma, något var väldigt skoj. =) Förlåt emma, men du är så söt (:

 
Zacharias och Milio med sin förrätt : Rispuffar =)


Elias fick blinkande 2009 glasögon i sitt paket =)


Alla vi tre. Vi tre mot världen


Vi tre igen.


Raketerna var jätte roliga.. (:


Och väldigt fina (:


Nyårs kyssen


Avslutar detta bildmaraton med en bild på när Anders sprutar champange =)
Nu ska jag kolla på E.T. HOJ

Maktkamp

Nu när de är nytt år och rutinerna ska komma tillbaka till normalt så är de strikta regler som gäller. Jag och Zacharias har haft en maktkamp i 50 minuter nu, jag tyckte att han skulle sova men de tyckte inte han. Men jag gav mig inte och jag vann =)
Nu har jag bestämmt mig för att vara stenhård med detta. Innan har de varit lite hippsomhapp med sovrutinerna. Men nu ska de bli andra bullar.
Kvart över 8 började Z bli trött så vi badade honom och gjorde välling, sedan bums i säng, han somnade, vi gick ner och satte oss vid tvn. Vi hann knappt sätta oss innan han va vaken? Så jag gick upp till honom och då la han av värsta "bajjet" så de va ju bara att ta upp honom och byta och sedan att försöka få honom att somna igen visste jag ju att de inte skulle bli lätt men efter en halvtimme så =)

Ikväll har jag och Anders varit på bio i ryd. Rallybrudar. Väldigt bra faktiskt =) Så svärmor/farmor har varit här 1,5 timme och passat z. Det hade gått jätte bra, men ändå satt jag och kollade på klockan hela tiden och ville bara att filmen skulle ta slut :/ Ska bara tillägga att det var första gången som jag va på bio utan popcorn, godis och läsk. Satt där med min loka =) STOLT!

Imon ska vi till Växjö och handla en gåstol. Vi har en men den rullar knappt så han kan bara gå sidleds med den, men nu när emma och jonas har varit här med milios så bara flyger han fram, så vi få ju köpa en till honom =)
HOJ

Award




Jag har fått denna award av Terese. Tack! :-) Det gjorde mej glad!

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!
Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!

Här är mina åtta bloggare jag vill ge denna utmärkelse

1. Elina
2. Himmelriket
3. Sandra
4. Pernilla
5. Marina
6. A-M
7. Mikaela
8. Michelle

Nytt år nya tag

Nu är med 1 januari 2009. Herregud vad tiden har gått fort. God fortsättning föresten =)
Han tyvärr inte blogga något igår för det var fullt ös hela tiden. Började med att vi gick upp och åt en god frukost.
Gjorde pannacotta och stekte fläskfilen, skalade potatis och kokte ägg. Det skulle dukas och pyntas.
Emma, Jonas och Milio kom ganska så tidigt och hjälpte till. Klockan 5 kom Elina och Elias och vi åt räkmacka och laxmacka. Gjorde hemmagjorda klyftpotatis och inbakad fläskfile. Sedan hade vi paketutdelning. Ett spel vi gjorde att alla hade 2 paket med sig var och sedan la vi alla paket i mitten och slog en tärning. När man fick 6 eller 1 så får man ta 1 paket. När alla paket är borta ur högen så ställer man en klockan på ca 10-15 minuter och fortsätter att slå tärningen. och då när man slår 6:or så får man ta paket från varandra. När klockan ringer att tiden är ute så är spelet slut och man får behålla dom paket man har hunnit få, så de kan ju sluta med att man inte får något, men igår fick alla något =)
Vi fick 3 stycken. En rulle med toapapper med 500 lappar på, en visp och ett checkhäfte med diverse grejer i som vi inte behöver gå in på =)
Zacharias var med ute vid 12 slaget och tyckte att det var jätte skoj. Han stog med oss ute och kollade på raketerna och bara skrattade. Kommer lite bilder på de sen.

Det var en trevligt nyårsafton men inte alls så mycket alkohol som jag hade räknat med att få i mig, eftersom jag fick dricka och Anders vara nykter. Slutade på 4 cider och lite champang. Men de tar vi igen den 31 januari då vi ska ut med tjejerna =) Wiihoo

Det fick bli ett nyårslöfte som jag SKA hålla och de va att gå ner i vikt. Så idag har jag tagit massa mått, runt överarmen, bysten, midjan, "kärlekshandtagen" studsen och låret. Jag kommer att ta måtten den 1:e varje månad. Och kommer att uppdatera om hur de går.
Nu ska jag ta hand om våra gäster innan dom ska hem. Bilder och så kommer senare ! HOJ

RSS 2.0