Grattis

Vad är det för dag idag? Är det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är sandras födelsedag HURRA HURRA HURRA!!! GRATTIS vännen! www.sandiia.blogg.se

Idag har vi fixat våran dator har haft lite virus i sig. Men nu är de fixat. Ska bort till Kalle nu och göra lite fylld franska =) Namnam

Hej på er!

Provpartyt avklarat

Första provpartyt är nu avklarat och herregud vad skoj det var! Gick långt över förväntningarna.. wiihoo längar till nästa party.
Ikväll är de kräftskiva hos svärföräldrarna och imon fyller Sandra år så då ska vi dit med paket =) sandiia.blogg.se
Nu ska jag äta frulle jätte hungrig.

säljare

Nu har man blivit säljare för himmelriket! Vill ni eller känner ni någon som vill ha ett sexparty så hör av er vetja =)
Idag har Zacharias fått sin 3 månaders spruta =/ Mamma grät och han gav endast ifrån sig stora tefats ögon och ett litet skrik. Duktig han min prins =) Idag vägde han 6210 gr och var 62.5 cm lång (: Han växer nu lillkillen..

Nu ska jag göra lite varma mackor och sova ska köra till Gislaved imon..

  Första tågresan

Hejhej

Dop hysteri

Ja då var dopet änteligen över! Skönt, har varit så himla nervös + en massa att göra nu dessa dagarna,  men de gick ju bra =)
Det bjöds på kycklingsallad och tårta.
Här kommer lite bilder sen ska jag ner i lokalen och städa efter dopet. Mindre skoj.

 Jag, Anders, Zacharias och gudmor Alexandra och gudfar Björn =)

Den ena tårtan                Zacharias

Den andra tårtan           Sötnosen



Hejhej

Dåligt

Dåligt av mig att inte skriva något på 2 dagar. Men här får ni en liten uppdatering.

I måndags var jag i växjö och skulle hitta något att ha på mig på dopet men jag hittade absolut igenting. Sedan var vi och åt middag hos svärmor som fyllde år.

I tisdags var vi i Karlskrona och skulle hitta något till dopet. Men lyckades sådär. Jag hittade en skjorta och ett par vita jeans som jag kan ha om jag inte hittar någon klänning.

Det var en kort redovisning vad som hänt de senaste 2 dagarna.

Idag blir det kristianstad på mer shopping. (: Sedan ikväll börjar gympan ! Ska blir så skoj och så skönt!

Uppdatera senare.
Kan tyvärr inte lägga in några bilder just nu för glömde kameran hemma hos mamma ;(

Kalas

Japp idag har vi varit på kalas hela eftermiddagen. Det var treligt men herregud vad trött man är nu och de e prinsen också så de blir väl en film framför tvn i sängen som gäller nu =)

Farmor Eva blev nöjd med sin present iaf och de bjöds på potatisgratäng och grillat kött. Sedan blev de kladdkaka och tårta också =) en riktig fettishelg har detta varit så imon blir de nya tag (:

Dagens outfit blir en rutig kjolklänning från GinaTricot samt vitblommiga leggings även dom från GinaTricot.


Prinsen fick ett par blå jeans samt en rutig skjorta




Nehe nu blir det filmtajm. The note book, får väl se hur länge vi kan titta innan älskling/älsklingarna somnar.

Gomidda

Gomidda!
Igår va de ju då tacokväll med Sandra, Niclas, Elina och Elias det va mycket trevligt och sen va de ju kladdkaka med vispgrädde (: Sedan va de ju en massa olika sorters chips och godis. Namnam =)

  Tacotallrik      Den goda kladdkakan    Fruktspätt


Vi spelade ju även så det kan låta killarna mot tjejerna och tjejerna vann ju såklart (:
Kvällens outfit var en ljusblå skjortklänning med gråa leggings.

 Kvällens outfit       Hela lördags gänget (:

Nu ska jag på kalas till svärmor hon fyller 47 imon men har kalas idag. Skönt att slippa laga mat idag (: Hej så länge!

Tacokväll

Tacokväll med Sandra, Niclas, Elina och Elias blev det denna lördags kväll. Sedan spelade vi så det kan låta. Tjejerna mot killarna och såklart vann ju tjejerna =) Nu är jag väldigt trött men uppdatera med bilder under morgondagen. Sov gott.

GRATTIS!!

Grattis Jesicca till er underbart söta flicka!!

Fotboll

Då var man hemma från fotbollen nu då. Pluttens första fotbollsmatch. Laget vi hejade på vann med 6-0 wiihoo (:
Ikväll kommer Sandra, Niclas, Elina och Elias hit så ska vi äta lite tacos och sånt smått och gott, sen vet man aldrig om de blir lite singstar eller om de blir något skojsigt spel =)

 Pappa Anders och plutten

Inte utan min snutte :)

Nu ska maten vara färdig om en timme så jag får väl börja på att hacka lite nu =)


Fredag kväll

Godmorgon gott folk!
Kvällen med matlagning och spel slutade hemma hos oss istället (: Vi bakade pizza och vilka pizzabagare vi var. Det var mycket trevligt och vi spelade ett sällskapsspel som heter bosses bilverstad och var skit tråkigt! :P


 Vi tre

Emma och Jonas, tyvärr sov milio hela kvällen =(

Det tråkiga spelet.




Nu ska jag och Anders städa mindre skoj.

Myspys

Ikväll blir det mys hemma hos Emma och Jonas, vi ska laga middag och spela sällskapsspel. Trevligt värre. Sen får ju prinsen träffa sin bästis Milio som endast är 2 dagar yngre än Zacharias.


Här är fisana och tittar på den väldigt intresanta tummen mobilen.. Undrar vad dom ska hitta på för bus ikväll =)

Idag har även min pappa och min syster varit inom när dom körde till Halmstad. Fikade på fruktsallad äpple, päron, banan, apelsin och kiwi blev det i den. Mycket god faktiskt.


Deppig blev jag innan också när jag provade en klänning som jag kunde ha innan jag fick Zacharias som jag tänkte ha på dopet, men de va nog 7-10 cm att den inte gick att knäppa!! Depprimerande eller vadå? Men jag får väl ta den klänningen som jag köpte i Halmstad Peak performenc och den va ju jätte fin. Men jag ser ut som en padda i den tyckte jag nu när jag provade den =/ Längtar som tusan till måndag när gympan kommer igång igen.. Men ändå kan jag inte hålla mig från godiset.. Skärpning nu Nathalie! Några tips på att hålla sig ifrån godiset? När jag är choklad sugen hjälper de liksom inte att ta en banan liksom.
hej så länge. Uppdatera ikväll när vi kommer hem om de inte blir för sent. Kram på er därute.

Sötnosen

Klicka på bilderna på blir dom större.

 Sötnosen


 Älskling på biltur (:


 Jag och älskling (zacharias 2 veckor)


 Mitt liv


 Vår ögonsten glad (:


Kommentera gärna :)


Hösten

Får passa på att skriva ett inlägg medans prinsen sover.
Nu är det höst snart. Ser fram emot gymmet och danspassen på friskis. Ska bli skoj! Annat bra med hösten är ju de underbara stickade koftorna som man kan mysa in sig i. Det är härligt med ny garderob:) Anders har ju lovat mig de nu! Var ju lite deppig när jag inte kunde ha någonting under gravidiveten så han lovade mig en ny garderob. Jag brukar alltid säga att våren är den bästa shopping tiden men jag har kommit fram till att hösten är inte så pjåkig den heller. Mysiga klänningar o koftor ska det bli massor av denna hösten. Ok ok....jag vet att jag har det snålt i plånboken nu för tiden. Men drömma kan man väl få göra iaf. Eller hur?!?
Har alltid älskat att shoppa med de är lite konstigt nu för tiden för jag går alltid till barnkläderna istället för att titta till mig själv.
Andra bra saker med hösten är ju alla tända ljus och mys framför brasan ( :
Sen ska vi ju fortsätta vår renovering till hösten. Har inte blivit så mycket under sommaren nu. Skoj med lite nya tapeter och lite ny inredning. Me like (:
Nehe nu vaknade prinsen och skriker på mjölkkossan igen.. Känns lite så ibland. Hejhej så länge. Ska se om jag kan snygga till sidan lite sen. Eller rättare sagt om Sandra kan hjälpa mig lite (: www.sandiia.blogg.se

Sötisen på öland

Världens stoltaste mamma

Ja nu ska ni få höra! Jag la prinsen på mage innan jag satte mig vid datorn. Nu när jag tittade har han vänt över till rygg! Inte så skoj att läsa om kanske men jag tycker ju så klart att detta är jätte skoj =)

Så vad hände igår?
Jo vi satt och degade framför tvn när vi fick ett ryck och körde till Ronneby och hälsade på mamma. Då visade de sig att hon skulle på klädparty (till bebisar), så jag och anders fäljde med och jag köpte ju så klart lite kläder till prinsen.
Det blev en isblå tröja med bruna noshörningar och en brun body med en liten orange igelkott.


Hittade ju såklart hur mycket fint som helst men dessvärre var det ju ganska så dyrt.
Funderar på att ringa till säljaren och lägga på en tröja till som jag tycker är såå fin.
Den tuffa monster tröjan


Vi får se under dagen, han har ju så mycket kläder. Men man kan ju ta en storlek större så han kan ha den senare. Hum detta tåls att tänka på.

Vad kommer att hända denna torsdag?
Prinsen fyller 12 veckor idag (: Men i detta tråkiga vädret med bara regn, regn och åter regn finns inte så mycket skoj att hitta på. Får väl ta och städa lite. Få ju ta och laga middag sedan också? Någon som vet något gott som man kan hitta på? Tips uppskattas.

Nu ska jag duka fram lite frukost. Ha det bra idag!

Bloggen öppnad. Välkommen!

Härmed förklara jag min blogg öppnad.
Ursäkta mig att min blogg är så tråkig just nu men den kommer att uppdateras snarast!
Här kan ni följa mitt liv som mamma som är det jag kommer att blogga mest om. Kommer även att blogga allt annat som händer i mitt liv men just för tillfället så hinner jag inte med så mycket mer än bara vara mamma.

Så vem är jag?
Jag är den jag är på grund av min älskade lilla familj. Min lilla familj består då av mig själv Nathalie, min sambo Anders och min helt underbara son Zacharias. Zacharias är snart 12 veckor och jag förstår inte vad dessa 12 veckor har tagit vägen. Dom 12 bästa veckorna i mitt liv.
Innan jag blev mamma så spenderade jag min tid på jobbet som personlig assistent, med mina underbara vänner, på krogen eller framför tvn. Nu när man är mammaledig så blir det mest amma, byta blöjor, städa, tvätta, fika med andra mammor och så klart underhålla och busa med prinsen. Men jag trivs som fisken i vattnet och kan inte tänka mig ett liv utan mina små älsklings pojkar.
Då vet ni lite grann om mig.

Så vad har jag gjort idag?
Jo jag har börjat mitt nya lite nyttigare liv. Började dagen med att ut och springa en runda. Mycket stolt över det. (Har inte sprungt på över 1år) Känner att jag redan har lite träningvärk, men det är det värt. Har ju 4 kilo kvar till vikten som jag hade innan jag blev gravid. Men nu ska de bort. Sedan har min vän Sandra varit på besök idag, vi dansade på dansmattan och körde lite wii sports, lite träning har de allt blivit idag.

Det var allt för idag.  Kram på er!!


Mammas ögonsten


RSS 2.0