grattis mina älsklingar

Idag fyller sambon 23! Han har fått en jacka, en halsduk, en långarmad tröja, en mugg och en farenheit parfym med deo och duschtvål till, han blev väldigt nöjd. Klockan 9 vaknade jag så jag gick ner och gjorde lite mys på en bricka innan jag gick upp och sjöng ja må han leva =) När han hade öppnat sina presenter och ätit upp tårtan så ville han sova lite till, så jag tog plutt och tog på honom lite kläder, bytte blöjan, gav honom gröt och gick en runda med han i vagnen så han somnade. Sedan när jag hade plockat undan och kokat ägg och lite så väckte jag älskling med ett litet speciellt sätt som var väldigt uppskattat (: Sedan hade vi lite frallor till frukost med varm chocklad, kokt ägg, köttbullar, prinskorv och massa gott. Sedan tände vi ju såklart första ljuset!

Prinsen har ju namnsdag dag också =) Anton Anders Zacharias.

Idag ska jag sätta upp mina vinterbarn.. (inte tomtar Sandra!) =)
Sedan kommer pappa och min lillebror idag också och firar Anders så idag blir de tacos till middag =) Gott!!
Vi ska även måla vårt nya trappräcke idag, så nu får jagta och sätta igång här hemma! Bjuder på en bild.. (: Ska nog ta mina julkort på Zacharias idag så jag kan byta headern också innan jul =) HOJ!




Mina älsklingar

Lördag

Nu har mamma och mina små bröder varit på besök eftersom Anders fyller år imon, de kunde inte komma imon så de kom idag. Jag är väldigt trött även idag men tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder på plutten



Prinsen har hittat sin nya bästis =)



Speglen är skojig



Första brasan



Prinsen somnat framför tvn på gosedjuret =)



Ligger och småmyser lite efter han vaknat..



Nya bitleksaken =)

Stress stress stress

Idag har de varit stress hela dagen.! Handlat och lagat mat och kalas. nu är kalaset äntligen över, och jag ska gå och lägga mig! Så kommer mer info imon .
PS Emma pajen stelnade när den kom ut ur ugnen :) Blev skit god =)

Pizza

Nu har vi kommit på vad vi ska mysa på ikväll och de blir hemmabakad pizza =) Namnam. Synd att ni inte kunde komma Emma, men hoppas bilderna blir bra =)
Betalade våra räkningar innan idag, och just vid det tilifället när man sitter där och ska betala dom och sedan ser hur mycket man har kvar på kontot, då längtar man tillbaka till jobbet och till riktig lön!
Nu sover våran guldklimp igen, jag älskar honom över allt annat men jag tycker att det är skönt att få en stund för sig själv ibland!

Mona var här i fm med bagels (nam) så vi åt lite frukost och sedan lämnade hon pandasakerna som vi hade beställt. Lite gammeldags kola och en bakbok med julgodis =)

Får nog ta och baka lite lussekatter imon så kan vi ju bjuda på de imon till kaffet efter tårtan =)
Nu ska jag förbereda pizza degen och sedan ska jag baka cheesecake till imon. HOJ!


HIMMELRIKET

Nu har även himmelriket skaffat sig en blogg. Besök den !
www.ihimmelriket.blogspot.com/
Besök gärna vår hemsidan också!
http://www.himmelriket.se/
och beställ gärna ett homeparty ! =)
Om ni vill ha nyhetsbreven från himmelriket skickat till er mail så skicka mailen till mig så ska jag ordna detta! Det är självklart gratis och du får massa erbjudanden!
Så lämna er mail på kommentarerna vetja =)

Äntligen!

Äntligen än stund för mig själv. Har haft fullt upp de senaste dagarna. Zacharias har blivit sjuk för första gången. Feber snorig och hosta =( Inte skoj alls. Han sover knappt på nätterna och är tjurig på dagarna. Tycker så synd om honom.
Vad har nu hänt dessa dagar?
Jo i tisdags städade jag hela huset, var klar vid halv 11 och de va så skönt att känna doften av rent, ta en dusch och krypa ner i den renbäddade sängen! =) Finns inget bättre.
När jag hade duschat klart hade jag lite tvätt att sortera medans prinsen låg i sin säng. Han blir lite ledsen och ropar på pappa som står i duschen.. Jag säger till honom att vill du till pappa för du vänta till han är klar. Jag heter MAMMA. Tar inte 15 sekunder innan han säger MAAAAMMMMA. Blödig som jag är springer jag och plockar upp honom samtidigt som jag storbölar. (: Ett par dagar har han bara sagt mmmmm men då sa han MAAAAMMMMA!! =)=)=) wiii
Aldrig varit lyckligare! =)

Sedan igår var vi i ronneby och handlade present åt Anders som fyller 23 på söndag. Vi handlade en jacka, en sån snyggjacka som går under rumpan ni vet?! en halsduk, en parfym med tillhörand duschtvål och deodorant, och en slipover. Han kommer bli  så snygg och lukta så gott =) Tänkte att jag ska se om jag kan hitta något mer på boktipset från Z imorgon =)

Ikväll ska de bli mys.! En god middag och efterrätt väntar, sedan tror jag att vi ska hyra en bra film och bara mysa! Tända lite ljus, och kanske en brasa? Har ju inte gjort de ännu:. Nu ska jag tänka ut vad vi ska ha för middag och hämta posten! Ha de bra! HOJ!

jag ser det snöa

Åh vad mysigt med snö. nu blir man ju ännu mer sugen på att sätta upp allting :) måste köpa en pulka till Z snart med ratt! =) Idag blir de kassler och ris till middag, gott! Jag älskar kassler Anders är inte så förtjust i de men idag får han äta de ändå.. Nu kom han hem så nu ska vi äta. Hörs senare! HOJ!

Ny dag ny vecka

Jaha då va de måndag igen. Tiden går så himla fort.
Igår va de en riktig slappedag, men idag så är det mycket som ska hinnas med =)
Jag ska ta och rengöra ugnen. Men det är inte så jobbigt, för vi har en ugn som gör de själv. Trycker på en knapp och då går ugnen upp till över 800 grader och sköter sig själv, så all skit och så som är i ungen blir till aska som jag bara behöver torka av sen =) Skit bra!
Sedan ska jag tvätta upp all min tvätt och torka av alla lister på övervåningen. Sedan ska jag dammsuga av här nere.
Ikväll ska jag och binda blommor. Eller göra lite fina julgrupper =) Så jag och svärmor ska dit och se om vi kan hitta på något skoj. Så ikväll blir de ingen gympa. =( Får ta i extra mycket på onsdag.

På torsdag är de storstädning och uppsättning av gardiner, ljusstakar och jag tror banne mig jag sätter upp tomtarna också =)*längtar* Måste baka någon dag denna veckan också. På fredag är de ju kalas för Anders. Någon som vet något gott som går relativt snabbt man kan bjuda på?

Nu ska jag torka mina lister innan skrutt vaknar.

Trött

Igår va det jätte skoj! =) Hade väldigt trevligt. Och det gick bra med barnvakten också =) Är inte bakis alls heller. Känner mig väldigt trött bara.. Nu ska jag plocka undan lite och sedan ikväll ska vi träffa elina och elias och dela på en familjepizza, kolla på ensam mamma söker och poppa popcorn =) HOJ


Superskoj

Nu är jag hemma från mitt 10:e party! =)
Det gick bra och jag är super nöjd. Imon ska jag ha ännu ett party. Ska komma mellan 25 och 30 st på de partyt så hoppas inte att de spårar ur. 

Glömde ju skriva vilka kläder vi valde innan och de blev den rutiga skjortan knäppt utan slips och sedan ett par jeans. Sedan några nakenkort också =) Nehe nu ska jag ha något i kistan innan jag duschar och kryper till kojs, ska ju till ronneby så fort jag vaknar, ska till systemet, maxi ioch lite smått ocg gott, hjälpa syrran att få ordning på lokalen och fixa bål också. (:

Imon är de FEST ! =) Wiiho, men älskling håller på att bli riktigt sjuk =/ Han har varit förkyld i ca 6-7 veckor nu och nu är han skållhet och har feber och fryser som fasen. Hoppas att han bli bättre så han kan med imon, annars kanske jag också stanna hemma. Kommer nog vara ganska så trött imon, och tänkte ändå inte dricka så mycket eftersom jag vill kunna amma på söndag!
Natti!

jätte bra

Det gick jätte bra hos fotografen, han blev jätte bra på bilderna! Tar ca 2-3 veckor innan vi kan hämta dom, men det är ju värsta rånet! Fy ända in i helvete vad dyrt asså. 5 kort 895 kr och då va de på erbjudande det kan jag gå med på! Men det kostar ramen som vi ska ha 885 spänn!! Wiihoo, perfekt så här innan jul.
Men va fasen klart att han ska ha de bästa =)
Nu ska jag dammsuga. Hörs sen! HOJ!

Suck

Usch tänkte att jag skulle gått upp mellan 6 och 7 idag så att prinsen kunde somna lite tidigare så han va vaken till 11. MEN tror ni inte att jag vaknade av att prinsen fes mig i ansiktet vid 9?! Hoppas att han kan sköta sig fint ändå.. Han har suttit hur mycket som helt de andra dagarna nu i mellan 1-2 veckor, men igår och idag vill han inte sitta alls.. Spjänar emot och ska stå istället, han som skulle sitta på korten. Hoppas att han ta sitt förnuft till fånga och jag sitter i olofström! =) Nu ska jag äta frulle och göra mig iordning innan vi ska åka. HOJ!


Försmak

Har tagit lite kort med dom nya kläderna så vi skulle se vilket som bli bäst.. Jag gillar den nya rutiga skjortan uppknäppt med den matchande slipsen =) Sedan helt naken.. (:



Tänkte ha de såhär på vissa kort och sedan dom blåa snickarbyxorna med slipsen.

Vad säger ni?!


Bortskämd liten prins

Ja jag har en bortskämd liten pojk =) Varit på polarn och pyret idag och handlat lite till prinsen. Eller inte så lite. Han fick Ett par blå snickarbyxor i manchester, en rödrutg skjorta och en slips i samma tyg, en vit skjorta, röda krypstrumpr (Antihalk uppepå), en fuskolle, en blå slipover men matchande knee highs, och ett par tossor som passar ihop med hans overrall och mössa från pop (: Det kostar att ligga på topp men gud så söt han är i allt!.
Sedan när vi var där på pop i karlskrona så kommer de fram en tant och undrar hur gammal han är och om hon skulle kunna få låna honom att prova lite kläder, såklart att hon fick , och hon tyckte att han va såå gullig. Och de e han ju också.
Jag tänkte inte köpa den blåa slipovern men då pekar ju min pojk på den och tar den, så då kan jag ju inte låta bli att köpa den, och han charmade alla som jobbade också =)

Tänkte att jag skulle hittat något till mig själv i k-krona också men pengarna räckte ju inte riktigt till såhär strax innan lön, så jag får väl gå med någon gammal trasa på lördag :S
Ikväll ska jag och Anders ha mys, vi ska laga inbakad fläskfile med hemmagjorda klyftpotatis och championsås (: Namnam. Blir ju dock ingen efterrätt då men de blir bra ändå. (:
har ju sagt att jag får äta en dag i veckan. Och eftersom de inte blir något varken imon eller lördag tänkte jag att jag skulle få äta idag men eftersom jag inte är sugen så är ju de lite onödigt.
Nu ska jag ta och leka lite med busfröet här och öva lite till på att sitta =) HOJ!

Änteligen.

Fy f*n vad skönt!
Alla fönster är putsade invändigt, utvändigt och emellan, alla lister är avtorkade och källaren är städad! Det såg ut som &#@!? Kan ni tänka er 35 kvm stort utrymme som är fulllastat med skit! Och då menar jag inslängt på hög! Allt är utrensat och jag har ett rum på 35 kvm som står tomt! :) Sedan när jag väl va färdig med allt gick jag på gympan.. Känner att de känns lite i ryggen nu, är ju inte en skit bra ställning man står i när man putsar fönster, och jag har ju dålig ryff sedan innan. Men fint blir de :)

Imorgon så ska jag städa altanen som också är ganska stökig. Sen ska jag dammsuga och tvätta golven sen är de så fint här som de bara kan.. Eller kom på att jag ha frysen och ugnen kvar sen men de får jag ta sen i helgen eller nåt =)
Har party både på fredag och lördag denna helgen också! (samma förra helgen) Jag känner att det är lite mycket, och ska BARA ha 1 party varje helg framöver! Nästa helg har jag inget och de ska bli skönt! =)

Imorgon på morgonen så ska jag, Z och svärmor till karlskrona och se om vi kan hitta lite snygga kläder till skrutten på fredag när han ska fotograferas. (: Han kommer bli så fin så, våran skrutt.
Jag känner att jag är världens lyckligast mamma och jag älskar min fina son så jag kan inte beskriva de! Har inte småätit idag heller! JAG ÄR BÄST ! =)
Imorgon när vi är i k-krona ska jag se om jag hittar något till mig själv också ska ju på fest på lördag! Jag och Anders tillsammans ska bli skoj. Men jag har ju party först så jag kommer nog inte förens lite senare, kan tänka mig runt 11 tiden, och då ska min syster passa skrutten innan vi kommer hem kl 2! Blir nog inget dricka för mig. Kanske någon cider =) Namnam



Jag saknar denna tiden när prinsen var så liten. Här var han helt nyfödd men en stolt men trött pappa!!
Herregud vad tiden har gått snabbt, när man kolla tillbaka på kort hade man velat dra tillbaka tiden 6 månader! =)


Paus i putsandet

Nu har jag en liten paus i allt putsande. Jag har tagit hela övervåningen medans prinsen sov, och nu har jag undervåningen och källaren kvar. Men just nu kräver skrutt lite uppmärksamhet så jag får väl ta min lunch nu då kanske innan jag fortsätter sedan kommer svärmor vid 1 när hon slutat så kan hon underhålla skrutt medans jag blir färdig =) Så Skönt att man är en bit på vägen iaf!
Sedan fick jag låna mammas mirakelskrapa en fönsterskrapa hon hade köpt och den va dyrt (!) men jag kan putsa med den! Nästan lite skoj när man putsar och man kan se ut! Jag är ingen höjdare på de annars...
Nehe nu ropar Z på uppmärkashet! Hoj!

Godmorgon.

Inatt har varit en bra natt, skrutten sov till halv 7 och sedan vill han tutta lite och sedan somnade han om jag sov till halv 9. Så himla skönt! Nu har jag gett honom lite gröt och lagt honom i vagnen. Har varit borta på ic och köpt sånna alldukar som inte luddar så jag kan putsa mina fönster. =/ Inte alls skoj, men vafan de måste ju göras. Så idag bli rde putsa fönster och torka lister =) Jag är SÅÅ sugen på att sätta upp mina ljusstakar och hänga upp mina julgardiner! Jag får verkligen berhärska mig för att inte göra de. Det är ju en vecka förtidigt iaf. Men de ska upp innan den fredagen den 28:e för då har vi kalas för Anders och på lördagen ska vi iväg och sedan är de ju advent på söndagen, så torsdagen Sandra då åker de upp =)=)
Jag älskar julen! Men har hatar slask, de får gärna vara snö och kallt. (: Så man kan ta fram sin pulka som ligger gömd i källaren någonstans. Nu har man ju barn så nu är det tillåtet att åka pulka. Har ju inte haft någonting att skylla på innan, men de e ju grymt skoj. Nu finns de ju inga roliga backar i Ryd så då får man åka till ronneby och låsas att man ska hälsa på familjen..
Koka lite varmchoklad att ha med sig i backen är ju som grädde på moset.
Nehe om jag ska äta lite frulle så jag kan börja putsa mina j*vla fönster medans skrutt sover så jag blir klar någongång. Om någon duktig fönsterputsare där ute inte har något för sig idag så hör av er vetja  =)

    
                                                                                         Skrutten sitter själv =)

    
                                                                                             Skrutt och pappa
 

                                                                                           Mammas ögonsten!

Tisdag

Idag är de tisdag och jag har överträffat mig själv! Jag har inte småätit och inte ätit en enda liten godis/kakbit! Kan inte komma ihåg när jag inte har ätit de på två dagar.. Men de går bra och jag är inte jätte sugen heller för den delen. (:
På fredag ska vi till fotografen och ta 6 månaders foto =) Ska bli spännande eftersom de är kl 11.00 på dagen och han sover oftast mellan 10-14 eller 15. Men de löser sig nog.
Prinsen är inte på humör nu ikväll. Han har varit lite halv tjurig och jätte ledsen, har aldrig hänt innan.. Sedan vill  han inte sutta på nappen utan bara bita, så kanske tänder på G?
Nu ska jag duscha och sova, är blixter trött.

Bilder kommer imon.. Natti natti

Måndag

Ny vecka, nya tag!
Igår bestämde jag mig för att gå ner dom sista gravidkilorna.. Inget godis i veckorna! Inga kakor i veckorna och promenad VARJE dag!!
Så idag blev de ett knäckebröd till frukost och sedan var jag och skrutten ute och gick en långrunda. Nu ska jag snart äta lite lunch. Får bli melon och banan. (:
Sedan ska jag koka potatis och blomkål till skrutten.
Ikväll är det gympa. Min lillasyster kommer hit och ska följa med, sedan ska vi till IKEA imon =)
Idag börjar storstädningen till första advent! Alla lister ska dammas och alla skåp och garderober ska torkas ur och snyggas till, källaren ska städas och alla fönster ska putsas och det känns som att vi ska börja med storstädningen nu eftersom vi har ett 3 våningshus!

Nu kommer lite bilder från promenaden sedan ska jag äta frukt =)
Min solstråle mitt allt!!



     

Jag är ingen natur människa igentligen men man kan ju inte låta bli att tycka att det är fint =)



De var allt för nu. Hoj!

Fredag

Igår var det jätte mysigt och prinsen hade ju självklart varit duktig och snäll hela kvällen =)
Idag har inte inte hänt så mycket, mest slappat när de är så dåligt väder. Ikväll ska vi till svärmor och svärfar och äta wokat gott! Sedan ska jag iväg på party.
Har lite bråttom så de fick bli en snabb uppdatering.


stressdag

Idag har de varit stress från de jag vaknade.
Jag vaknar av att snickarn ringer och säger att vårt nya räcke är klart, och att han kommer bort med de om 20 minuter ungefär. Så de va ju bara att hoppa upp ur sängen och ta prinsen (han vaknade också av telefonen) byta hans blöja och sedan knackar de på dörren så jag i nattlinne och prinsen i blöja springer vi ner och öppnar. Snickarn som ska lämna alla miljoner träbitar. Så jag fick lägga plutt på täckte nere i vardagsrummet sätta på tvn och springa ner i källaren och öppna och hjälpa honom. När han sedan har gått får jag fortsätta med att klä på prinsen. Idag blev hans outfit bruna byxor med apor på och en brun body och bruna randiga strumopr från IdaT.
Sedan ska ju plutt ha gröt, sedan ska jag ha frukost och sedan va plutt trött igen men VÄGRAR sova.. Underhålla en övertrött Zacharias är inte alltid lika lätt, sätter han i hoppgungan och allt blir bra. Så jag hinner börja städa. Sedan va inte de heller skoj så jag får fortsätta städa med en Zacharias under armen.
Nu är jag änteligen färdig med städandet och NU somnade plutt, men de e skönt, en stund för mig själv, innan min faster kommer. Hon skickade medelande på morgonen att hon var i häradsbäck med skolan och de är ju inte ens 1 mil härifrån och om hon kunde komma och hälsa på. Hon bor i lund igentligen och jätte skoj att träffa henne! Så hon kommer nog när som helst nu och sedan kommer min lillasyster som ska vara barnvakt åt Zacharias ikväll så jag och Anders kan gå ut och äta! Första gången prinsen ska ha barnvakt, och vi ska göra något bara han och jag sedan skrutt kom till världen.
Ska bli så skoj och så gott. Blir thai i karlshamn som jag var på i fredags med emma. De va ju så sjukt gott så de blir de idag igen =)
Jag lovade ju bilder idag så här kommer några lite snabbt nu..

Denna ska Pappa Anders få i julklapp på en mugg av plutten =)


Prinsen och mamma på hotellet i eskilstuna

Nehe får väl ta och snygga till mig lite.. Borsta håret iaf =)=)

PAPPA???

Dålig uppfatering nu på ett par dagar så här kommer lite vi ha gjort.
I måndags sa zacharias PAPPA!! (Jag har det inspelat. )
Hur kan kan säga pappa först? Det är jag som jag gått och burit på honom i 9 månader jag som krystat ut honom och jag som ammat honom i 6 månader + jag som går upp med honom på nätterna (om han vaknar).
Menmen, det är väl så de är. Nu säger han pappa HELA tiden :P
Plutt ställer sig på alla 4 och gungar. Sedan kryper han ju bakåt =)

Igår var vi i ronneby och hälsade på mormor lite (: Han fick en gåstol av mamma och den va populär! Han bara ÄLSKAR den! Hände inte så mycket mer.

Idag har Anders varit ledig.
Zacharias har fått 6 månaders sprutan idag och min duktiga pojk sa inte ett ljud (: Han vägde 7730 gr och var 68,5 cm lång nu.. Han hade gått upp 400 gr och växt 3 cm på 2,5 veckor. Inte konstigt att han har vaknat på nätterna, han har ju säkert haft växtvärk.
Ikväll ha de varit gympa och fy f*n vad jobbigt de va idag. Min prins vill sova nu så nu ska jag lägga trötter =) lovar att komma med mer uppdatering imon samt lite bilder (: Sov gott vänner!!

Skitdag

Idag har de varit en riktigt skit dag, dåligt väder och en gnällig son :/ Kanske tänder på g? Igår va de farsdag och de firades så klart (:



Anders och Zacharias ni är mitt allt!

I fredags var Anders rallykompis micke här och tog lite kort på Z. Här kommer några.




Behöver jag säga att jag har VÄRLDENS finaste och goaste son?
Nej jag tror inte de..
Nu ska jag laga mat och städa här, så vi kan mysa lite ikväll (:
HOJ!

Hjälp!

Någon som vet om man kan göra så att ett inlägg kommer överst hela tiden? Jätte snällt om ni skulle vilja hjälpa isf =)

Wiihoo

Nu ska ni få höra.
Jag och Emma bestämde att vi skulle ut och äta en middag tillsammans utan barn utan män. Och vi gjorde så, vi åkte ner till karlshamn och åt på Thai och fy ... vad gott de var =)=)
Vi satt där och pratade så drack jag en cider och Emma ett glas vin.( första drickat för oss båda på nästan 1.5 år!)  Vi hade ju fixat chaffis (:
När det gått 2-2,5 timmar bestämmer vi oss för att fortsätta ner till Harrys och ta en cider/vin till. Vi kommer ner och pratar om allt mellan himmel och jord. Sen sa vi ju de att när vi ändå är där är det väl bäst att vi dansar av oss det som vi ha ätit innan vi åker hem =) Och dansgolvet öppnade vid 11 och där stog vi och viste inte hur man gjorde längre :P
Vi upptäckte att de va bara vi som hade våra handväskor på axlen. (vadå att man kände sig gamal) (: Menmen.. Vi hade jätte skoj!! God mat trevligt sällskap och dansgolv kan de bli bättre? Kl 12 blev vi hämtade så vi va ju dom gamla som hade tid att passa :) Haha..

Måste bara berätta detta! När vi sitter där och pratar så kommer de in 2 gubbar på 65 + genom dörren och Emma säger: Haha det är ju något för oss mammor!! Sedan skrattade vi så vi höll på att dö. Men de värsta är att gubbarna gck direkt och satte sig hos oss och den ena med sin gråa mustach säger till mig:
Du har väl inte killen med dig?
Jag svarar: nejnej, han är hemma och passa barnet.
Han svarar: vad bra, då kanske jag kan få bjunda på en dricka och sedan kan vi dansa du och jag.
Då brast det för både mig och Emma, vi kunde ju inte göra annat än skratta och nicka lite =) Sen när dom gått säger Emma.
- Ser vi så desperata ut?!

Så än är vi attraktiva på marknaden. (: Haha

Det va en rolig kväll de .. Tack ska du ha Emma!!
Tyvärr hade ingen av oss någon kamera med oss. Men tur va väl de för när vi stog där på dansgolvet såg vi att de vi hade på oss va inte alls mode längre. OBBS!

Tisdag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket.
Har varit ute och gått med Sandra och lurrven =) Trevligt att träffas lite, det händer inte allt för ofta nu för tiden.
Sedan har jag även pratat med min chef och sagt att jag vill begära mer färäldraledighet. Har ju bara tagit till nyår. Sedan sa jag att jag kunde hoppa in och jobba om de krisade, då jag känner att jag behöver extra klirr i kassan :S
Älskling är i garaget idag eftersom det är tisdag inte lika skoj men han får ha en dag i veckan han får göra som han vill =)
Har nu också bestämmt mig för att gå på festen den 22 november och skaffa barnvakt. Första gången jag ska på fest på snart 1,5 år! då är han ju 6 månader så då kan jag få gå på fest. :) Är ju här i ryd om de skulle vara något bara att ringa..
Nu ska jag natta prinsen. Hoj

Coolt!




Coolt! För er som inte förstår engelska så är det ju albert einstein på bilden men gå några meter bort från datorn och kolla igen! Ser ut som marilyn monroe =) Ge de ett försök!


kalas

Japp idag har vi varit på kalas hos min lillebror som fyller 4 år (: Bjöds på tårta och massa annat gott. Han fick en radiostyrd bil och ett ritblock med kritor av oss.
Har även varit och badat på äventyrsbadet idag med Emma och Jonas jag och Emma pallrade oss upp i rutchkanan tillsammans med de andra små barnen och åkte =) Skoj, men ganska kallt.
Annars har det inte hänt så mkt, körde inom jobbet på vägen hem skulle lämna en nyckel och upptäckte då att jag faktiskt saknar jobbet lite :S Och alla frågade om jag inte kunde börja jobba snart, men jag vet inte, någon kväll i veckan kanske jag hade kunnat jobba. Ammar ju fullt men kan ju pumpa.. Tåls att tänka på. Nu ska jag skiva upp lite melon innan ensam mamma söker börjar.
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Bästisarna som badat idag =)

Happy hallowen

Idag gjorde vi en stek, potatisgratäng med en god sallad, gjorde även en blixter god, kladdig kladdkaka =) namnam
Vi har varit ute och gått en långrunda och plockat ihop lite vad naturen hade och ge oss och gjorde lite höstmys hemma. (:
Nu är jag jätte trött ska poppa mig en påse popcorn slänga mig på soffan och sedan natti natti, imorgon är de kalas hos lillebror som fyller 4 och då är de full rulle.
Vi ska även åka och bada med Emma, Jonas och Milio. (: NAJS
Natti


Bloggportalen

Nu har jag änteligen skrivit in mig på bloggportalen.



Ni är mitt allt!

Godmorgon!

Godmorgon. Tycker att det är så mysigt att vakna utvilad under duntäcket och bara titta ut och se hur kallt det är och ligga och dra sig. Sedan svepa in sig i sin gosiga morgonrock och sina tjocka mysiga strumpor och gå ner och laga frukost som dag ska bestå av kokt ägg, köttbullar och ett gott bröd. (är ju lite av en smårgåstjej) varm chocklad.
Skönt när man inte behöver stressa sig igenom dagen idag ska vi: gå en långrunda så skrutt kommer ut, Anders ska byta till vinterdäck och vi ska hämta ett fönster som vi köpt, vi ska byta de i sovrummet, helst innan vintern hade ju jag tänkt. Men nu är de ju redan vinter så få se vad vi gör, vill ju inte vänta till våren.
 
Sedan ikväll blir de en god middag, få se vad vännerna ska hitta på. Vi ska nog grilla en kalkon (:
Sedan hyr vi nog en bra film och tänder en brasa eftersom vi inte gjorde de igår. Ska nog baka en spöktårta också =) Med chocklad moose, banan och chocklad glasyr. Är ju lite av en chocklad tjej också =)

Zacharias gör framsteg varje dag och de är så skoj att se!

* Han kryper bakåt, snart framåt
* Han sitter själv.
* Han stoppar in nappen själv och tar ut den och stoppar in den =)
* Han äter gröt morgon och kväll
* Han pratar, och skäller ut oss när han inte får som han vill
* Han bajsar på toaletten

Finns säkert 1000 grejer till han är bäst på men kommer inte på några just nu för min mage kurrar och jag är blixter hungrig.

Elina svara i telefonen när de ringer!!! =)


RSS 2.0