mycket bättre.

Nu mår vår prins mycket bättre. Sov hela natten till 7 imorse. Det var skönt! Jag skulle få sovmorgon men vilka ringer kl 9 och väcker mig? Jo resursen, om ett pass jag fick för två veckor sedan! Trött man blir men de va ju bara att stiga upp och börja städa. Min syster kommer med frallor om ett litet tag och de ska bli gott, man är ju inte så bortskämd med det längre eftersom man bor i ?RYD?..

Jag kan inte hjälpa att jag tyckte så synd om min lilla plutt nu när han va sjuk. Det varade ju förvisso bara en dag och de va första gången men ändå.
Det är fruktansvärt bra att vara sjuk första gången när han är över 7 månader. :)
Sedan måste jag ju skryta lite om vår son nu..

* Han kryper
* Han ställer sig upp mot  ALLT
* Han går några steg med gå vagnen
* Han är alltid glad
* Säger mamma och pappa
* Bajsar på toaletten (ibland)
* Sedan är han ju enligt mig världens sötaste och finaste pojken som finns! 2:a kommer Milio =)=)=)

Nehe nu ska jag återgå till miin städning innan syrran kommer med frallor, och Emma kommer också. Sedan ska hon släpa ner mig till systemet och stå i kö med henne i timmatal.. =/ Menmen allt för dig min sköna höna! och imon är de v som står för festen!! Wiii
 

helvetes natt

Usch annameja vilken natt, Zacharias har inte sovit många minuter, varit väldigt ledsen och snuvig =(
Anders har varit på jobbet idag fast han är ledig och lagat vår pärla. Nu är han på väg hem och det ska blir skönt, då jag jag till ICA en liten runda och köpa sköljmedel och hämta mitt paket jag har att hämta?! =)

Nyår närmar sig och jag hoppas att skrutt slipper snuvan. Ingen feber eller nåt, men tycker synd om honom att näsan ska rinna..
Här kommer nyårs menyn:

Förrätt: Räksmörgås (har köpt sånna man skalar själv), Tänkte ha sallad, ägg, räkor och dill på dom, sedan blir de en smörgås med lax =) Jag äter ju nte räkor eller lax men jag får äggmackor =)

Huvudrätt: Inbakadfläskfile med hemmagjorda klyftpotatis och svampsås

Efterrätt: Pannacotta. Till de ska jag göra en "sås" på passionfrukt, apelsin och sockerlag..

Till kaffet: Har inte bestämmt om jag ska beställa en budapesttårta. ?

Sedan har vi massa chips och godis också =)

Har funderat lite på mitt nyårslöfte. Jag vill vekligen ha ett löfte som jag vet att jag kommer kunna hålla. Hade gärna velat ha ett löfte att jag inte äta något godis. Då menar jag lösgodis. Men jag vet att jag kanske inte kommer kunna hålla de. Men jag kanske kan avge ett löfte för ett halvår? vad ska ni ha för nyårslöfte?

 
Första pulkaturen       Vår älskling!! 

              
Plutt och moster Alex      Åker runt i sin gåvagn


Älsklingen glad över sina julklappar =)


Cassandra, Jessi, Jag och Frida hos jessi och fikade lite =)


Morbror jonathan, moster Alex och moster Felicia och såklart plutten

 
Emma har gjort bilden på våra sötnosar =)

Nu kom Anders hem och han hade med sig 5 stora röda rosor för att jag hade namnsdag idag! =) Wiii
fia nathalie sköld

Lördag

Lördag och bara 4 dagar till 2009. Inte riktig klokt vad tiden igentligen.  Idag har vi varit och handlat i olofström,lagat barnmat som jag fryst in, lagat mat, tvättat och sedan åkte vi till ronneby och hälsade på jessi, calle och lilla ellen. Hon är så fruktansvärt söt =) Frida, Anita, Cassandra och lilla Vanessa va också där. Anders hade bakat kladdkaka som vi hade med oss, mumsigt.
Dom ringde från jobbet och de va kris så jag får hoppa in och jobba mellan 8 och 4 imon, men de gör inte så mkt, lite extra klirr i kassan har väl ingen dött av? Sedan sparar jag ju en mammadag också =)
Funderar på om jag skulle duscha och krypa ner i sängen nu, eftersom jag börjar jobba 8 imon, få köra halv 8 och ska gå upp kl 7! USCH!! Menmen bara bita ihop, de händer ju inte så ofta =)
Får väl ta och lägga in lite julbilder imon också. sov gott HOJ

Annandagen

Nu är julhelgen över och jag kan inte hjälpa att jag tycker att det är skönt. Är sånt himla stress att man ska hinna hälsa på allt och alla så ingen blir ledsen, men nu är de över, väldigt skönt.
Julen ska man ta de lugnt och inte stressa men de e exakt vad man gör, springer som en idiot dan innan och ska hitta de sista klapparna, men sen när tomten kommer och allt ska delas ut och öppnas så är de ju värt det!

Jag är väldigt nöjd med allt jag har fått och allt som Zacharias har fått. Orkar tyvärr inte rada upp allt för de va MYCKET!
Idag har jag varit i karlskrona med lill-syrran på rean. Hittade faktiskt 4 tröjor på Gina tricot till mig själv=) Det första jag köper till mig själv på mkt länge.
Till plutt blev de två par jeans, en body och en t-shirt på POP.

Imorgon ska jag till ronneby och träffa de gamla gänget =) Blir kanske en cider på stan =) Men jag måste ju komma hem sen också? Hum, får se hur de blir med de. Men de ska blir trevligt ändå.. Anders och Zacharias får stanna hemma.

Grattis till Elina som fyller 22 år idag! www.perzzon.blogg.se
Nu ska jag till choklapuddingen som väntar i kylen och körslaget som väntar på tvn. HOJ!


Dan före dan före dopparedan

Idag har jag och Elina varit i Växjö och handlat dom sista klapparna. Skönt att vara klar nu, som sagt brukar ju vara klar långt innan december, menmen nu är de klart!

Ikväll har min underbara vän Emma varit här med sin familj och firat lite jul (: Zacharias fick en jätte cool ratt som man sätter på vagnen. (: Sen fick jag en HELT UNDERBAR blomma! TACK!

Idag har vi även hugg en gran, och klätt den.. Jätet fin, kommer bild senare.
Nu ska jag duscha och lägga mig, för imon ska vi till Ronneby, först ska jag fika med Frida som jag nästan aldrig träffar så de ska bli skoj. Sedan fyller ju min kära bror år så då ska vi till mamma och fira honom, sedan ska vi sova över där, och fira julafton hos mamma. Ska bli skoj, har ju inte firat med dom på tre år nu.

Nehe, om jag skulle ta och duscha nu, innan jag ska krypa ner till min prins =) HOJ


Julshoppat som tusan

Idag har vi varit i Karlshamn och skulle handla dom sista julklapparna. Så nu är alla klara utan mamma och birre men dom tar jag imon när vi är i ronneby, vet ju vad jag ska handla till dom =)

Nu är julskinkad kokt och klar, har ju varit så sugen nu dessa 2 veckor vi har haft den i vatten, men snart ska vi ta och äta lite kvällsmat. =) GOTT!,
Vi fick våra jultidningar som vi beställt också =) Eller tidningar vet jag inte. 3 filmer =) Så ikväll ska vi kolla på Astrid Lindgrens jul. Både ronja rövadotter, Emil, Lotta på bråkmakagatan, kajsa kavat, Madiken och saltkråkan =) Är nog jätte bra..

Imorgon fyller Felicia 17 år så de blir de kalas, tårta hoppas jag ( :
Även kalas på tisdag då Jonathan fyller 15 år ( :
Nehe skinkmackan väntar.. HOJ

glömde..

Glömde ju berätta för er vad lilla prinsen vägde. Nu väger han 8170 gr och var 69,5 cm lång. Liten och kompakt =) Helt perfekt såklart =)

Så skönt

Klockan 12 idag hade vi redan storstädat, vägt och mätt Zacharias och handlat på ICA.
Sedan var de godisbak som stog på menyn. Först blev det lite frukost med frallor och revben.
Bakade smörkola, och chocklad smörkola =) Fy f*n vad goda dom blev =) Sedan bakade även emma rispuffar med chocklad =) Namnam!
Ikväll har vi varit hos Anders föräldrar och ätit wokat, jätte gott =) Nu tittar vi på göta kanal 2. Jag har redan sett den men tycker väl inte att den är något jätte höjdare. Får en 3 av en 5 i betyg.

Imorgon ska vi till karlshamn och köpa dom sista julisarna. =) Ska handla något till Anders också. Kan inte komma på vad bara. Har ju handlat, en mugg med guldklimpen på, ett par byxor från blå kläder som han ville ha. Men sen vill man ju köpa något roligt också? Några förslag? Sedan ska vi ut till anders föräldrar och se om vi kan hitta en julgran också. Det är ju inte vättiga priser på att handla iår..

Har gjort om lite bilder också = ) Tack Anna-Johanna för en bra sida! =)

Orginal bild



Omgjord bild



Här hittar ni sidan. hur mycket som helst skoj att göra !
www.picnik.com
Besök den vetja, helt gratis och väldigt skojig =)


gick igenom med blankt papper

Idag var jag i Älmhult och besiktade bilen. Blankt papper, även att vi vet att de är fel på den. Tänk vad lite push up kan göra ! haha
Men de va ju skönt att vi inte behöver besikta om jag lägga dom pengarna =)

Imorgon ska jag ha en bak och städ dag. Blir ju inget jobb tyvärr eftersom Anders är sjuk så får ju jag ha plutt.
Men jag ska stor städa + att jag tänke baka smörkola,nougat och lite annat gott. Bakade knäck igår och den blev väldigt god. Smörkolan går lätt och är världens godaste =)
Här kommer receptet:
Ca 50 st.
100 gr smör
2 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 tsk vanniljsocker (jag brukar ta dubbelt) =)
Sedan kan man ju smaksätta med vad man vill tex
Apelsinkola:
2 2 st apelsiner, rivet skal
1 1 st citron, rivet skal
Pistagekola:
1 1 dl hackade, rostade pistagenötter
Pepparkakskola:
2 2 tsk pepparkakskryddor
Chokladkola:
2 2 msk kakao
Limekola:
2 2 st lime, rivet skal
Kardemummakola:
2 2 tsk kardemummakärnor, stötta i mortel
Ingefärskola:
1 1 tsk malen ingefära

Gör så här

1. Smält smöret i en tjockbottnad, vid kastrull.

2. Rör ned vispgrädde, strösocker, sirap och vaniljsocker och låt koka utan lock cirka 15-30 minuter. Rör om då och då.

3. Gör ett kulprov för att veta när smeten är färdig. Rör ned valfri smaksättning eller behåll kolan naturell. Häll upp kolan på en oljad plåt. Låt svalna.

4. Klipp i bitar och slå in kolan i smörpapper, förvara kallt.

Lycka till! =)
HOJ


Härligt

Jag tycker att det är så härligt att man kan välja ett liv med barn och fortfarande ha vänner som hör av sig.
Jag tycker att jag har gjort vad jag kan för att hålla kontakten som vanligt med mina vänner efter jag har fått barn, men däremot är det nästan som att jag är inte är intresant längre  för vissa. Kanske är de för att jag inte prioriterat att festa oså längre, men jag tror aldrig att jag har varit någon riktig partypingla och gjort de så mycket ändå. 
Jag uppskattar mer att gå ut och äta en god middag och ta ett glas vin med mina vänner. Och snart slutar jag amma och då ska jag göra de =) 

Idag var Björn här, Zacharias gudfar med en julklapp till honom. Han åker ju till USA i 3 veckor och ska inte vara hemma över jul. Han fick en bok med sagor och pengar. Så gulligt =) Gudmor Alex är ju såklart och hälsar på också. =) Men hennes paket får han inte förens julafton.. Spännande.. 


Och ikväll för andra kvällen irad så somnade plutt vid 9. Så skönt tänk vad 1,5 timme kan göra. På rätt väg iaf. =) Han somnar efter en flaska välling och sover till 4 innan jag ammar  honom så somnar han om till 9.
Min duktiga pojke. Och vet ni vad? Han ställer sig upp nu också =) Han sitter alltif på knäna och leker men idag tog han steget och ställde sig upp. =) Wiiho, världens stoltaste mamma..
´
Blir ingen föräldragrupp imon tyvärr, men jag och danijela bestämde oss för att träffas ändå =) Trevligt att se hur dom bor. Nehe nu ska jag sova!
HOJ!


En vecka till julafton!?

Jaha då va de redan onsdag igen, och alskingen har kommit hem från jobbet. Han har feber och fryser och tycker allt är jätte jobbigt. Så jag fick bädda ner han och där får han ligga, han får inte komma ner och smitta vår lille prins, inte mig heller för den delen =)

Hoppas att han är bättre till fredag så att jag kan jobba. Tror inte att han vill vara hemma med plutt om jag ska jobba om febern blir värre. Kanske får ringa och förbereda jobbet på de?!

Nu är alla julklappar som ska slås in inslagna =) Har dock till Anders kvar att köpa. Det känns inte bra att ha någon "kvar" brukar ju vara klar senast i mitten av november. Men jag tycker inte att det känns som en vecka kvar till julafton. HERREGUD bara en vecka kvar?! Två veckor till det är 2009.
Ja det är ju så att vi har bestämmt oss för att ha nyår i år igen. Eftersom vi inte vill lämna bort Z och inte heller ta honom till värsta festen. Så de får bli här hemma. Emma, Jonas och Milio kommer, och sedan kommer Elina och Elias också. Sofie och Tobbe kunde tyvärr inte komma. Vi hade ju kunnat bjuda fler men de känns inte skoj. Förra året hade vi fest och vi var 26 st tror jag, vi stog för mat och hela köret. Men har vi blivit bjudna tillbaka? NEJ. "vänner" som man har haft på mat och bjudit här flera gånger. Har vi någonsin blivit bjudna tillbaka? NEJ. Så varför ska vi bjuda fler än dessa? Nehe, det blir en mysig nyår med godmat, trevliga vänner, singstar, julklappsutdelning, vin, glögg och såklart raketer =)
På menyn står de
Förrätt: Varm smörgåstårta
Huvudrätt: Inbakad fläskfile med hemmagjorda klyftpotatis och champinjonsås.
Efterrätt: Pannacotta men kokt hallonsås
Till kaffet: Cheesecake med smält chocklad och passionfrukt.

Jag är inte säker på om de blir varmsmörgåstårta eftersom det är så mäktigt. Men jag kanske gör någon god räkmacka eller så. Jag äter ju inte räkor själv men alla andra gör ju de så jag kan ju göra en macka med ost till mig =) =)

Nehe, nu ska jag dammsuga och börja på kycklingpajen. Innan Alexandra kommer. Ha de gott!
HOJ!

Lite bilder från förra året


Jag och Alex förra nyår. Lite tjock om magen =) Man ser ju ut som hej kom och hjälp mig men jag bjuder på den =)


HAHA Elias äter upp förrätten som blev över.

   
Sandra, Nicole, Pernilla och Elina


Singstar


Elias, Björn och Joel


Anders och Tobbe

Inget jobb

Dom ringde från jobbet 15 minuter innan jag skulle köra och sa att jag INTE skulle komma, då hade dom fått maginfluensan där, och det är inget jag vill dra hem till plutt. Men ändå var jag ju inställd på att jobba några timmar, och även på att få lite extra klirr i  kassan nästa månad.. Men de går fler tåg, är inte sugen på att bli sjuk nu innan jul, jag hinner inte de heller. Just nu är Anders på ica och köper lite fläskfärs oså så vi kan göra tacos =) Namnam..
Ska även göra lite chokladpudding till efterrätt =) Nu kommer pappa! hoj


Ullared och spräckt läpp

Igår va jag och Emma i Ullared. Hittade inte så mycket som jag hade tänkt, men jag tyckte inte att jag hann gå tillräckligt heller. Eller rättare sagt jag glömde en massa. Har ju blivit senil också, pratade med syrran i telefon när jag gick runt där med vagnen, ställde den på något ställde och gick bort och kollade på gardinerna. Sedan la vi på och jag skulle hitta gardiner till pappa. Sedan hittade jag ju dom jag skulle ha och skulle lägga dom i vagnen. Men vart har jag ställt vagnen? Letade nog i 45 minuter innan jag bad Emma hjälpa mig. Sedan hittade vi/hon ju den med sina hökögon =) Ingen som behöver till Ullared innan jul? =)

När vi skulle gå in så bad jag Emma ta en korg till  mig som jag skulle ha i vagnen. Hon tar en korg och slänger den bak till mig, han hinner inte reagera och den träffar rakt på överläppen. De kändes som att tänderna skulle ramla ut, och jag kände blodsmak i munnen, kände med fingrarna och visst blödde det. Sedan kändes det som att läggen stog ut 5 cm! Men de syntes inte så mycket som tur är, kändes mest =)

Igår skulle jag och Elina gå lite på nattöppet men de finns ju inte så mkt att gå på så vi handlade lite popcorn och salta pinnar och köpte dipp. Så vi åt, chips, salta pinnar, popcorn och dipp, sedan tittade vi på idol!
Så himla glad att Kevin vann, helt rätt enligt mig! Tycker han är 10 ggr bättre än Alicie.

Dom ringde från jobbet igår också, så jag ska jobba ikväll mellan 4 och 9. Då ska vi äta tacos =) Namnam. Nu ska jag kramas lite med Zacharias innan jag ska göra mig iordning och åka till jobbet.

TREVLIG LUCIA! HOJ

Du blir vad du äter

Varje gång man ser det, blir man ju inspererad till att äta nyttigare =) Men blir de så? Nej de blir ju inte så. Skulle gärna ha hem Anna Skipper, men är gärna inte med på tv.. (:

Imon bär de av till Ullared sedan är de nattöppet så imon blir de nog ingen uppdatering. Blir på lördag när vi vaknat, innan stor städningen.

Nu snöar det också så de blir väl att köra de lilla lugna imon, för vi kör i vilket fall som helst =) Nu ska jag duscha innan jag ska se om plutt vill sova. Inatt ska jag för första gången sova utan plutt. Tänkte sova i extra rummet inatt så jag kan få min första nattssömn på jag vet inte hur länge. Men jag tror ju att jag kommer vakna om plutt skriker och gå in i sovrummet ändå, men de får bli öronproppar =)
HOJ


Sömnmetod sökes

Idag har de inte hunnit hända så mycket men jag söker  efter sömnmetoder.
Zacharias har oftast sovit hela nätterna men inte nu längre. 5 minuters metoden vill jag inte bara prata om jag provade den i ca 2 -3 minuter tror jag innan både han och jag grät. Sånt klarar inte mitt mammahjärta av.
Det är inte de att han är jobbig och skriker hela nätterna men jag vill att han ska sova tidigare. Han vill inte sova förens halv 11, 11 på kvällarna och jag tycker att det är för sent. Jag vill gärna ha lite egen tid på kvällarna, så 7, 8 tiden hade varit perfekt. =) För han somnar vid 8 men sen vaknar han igen vid kvarti 9 ungefär och är hur pigg som helst och vill INTE sova. Och det går inte att hålla han uppe längre då heller. Igår tänkte jag att när han vaknar så lägger jag mig med honom och tvungar han att somna om, om han inte vill så får han ligga i sängen och leka tills han somnar igen. Men de blev ju världens illvrål och de fungerade inte heller. Men sen när han väl ska sova så går de ju jätte bra. Han sover tillochmed i sin säng första delen av natten, vaknar vid tre och vill ha mat. Sedan sover han ju till 9 halv 10, och det är ju skönt, men hellre att han vaknar vid 8 och somnar tidigare.

Idag är de redan torsdag igen och de är Anders sista jobbedag denna veckan. Sedan jobbar han bara måndag till torsdag nästa vecka också sedan är han ledig i 3 veckor! Ska bli såå skönt =)

Nehe nu ska jag tillbaka till att skriva min handlingslista till imon när vi ska till gekås jag och Emma! =)


2 veckor kvar...

Endast 2 veckor kvar till julafton, inte klokt vad tiden rusar iväg. Och inte är jag färdig med julklapparna.. Jag som brukar vara färdig i oktober ungefär.. Men nu har jag nästan alla kvar ! Pust. Vi har ju gjort så iår att vi har dragit en lapp med ett namn på så köper vi till den som man får, så köper man bara 1 paket och inte till alla. Jag fick ju anders mormor. Vad köper man till henne då? Det fick faktiskt bli ett nagelack med matchande läppstift, ska se om jag kan hitta någon tröja i Ullared också.  Har ingen aning om vad jag ska köpa till Anders heller, vi prata om att skita i julklappar och bara köpa något litet från zacharias och sedan åka iväg istället, men frågan är ju om de kommer bli av? Jag är lite inne på att köpa biljetter till antingen big comedy med David Batra, Johan Glans, Petra Mede, Lennie Norman, Johan Rheborg, Henrik Schyffert och Peter Wahlbeck. Eller till solsting och snespång, det är ju med han Dog-Otto i stefan och krister =) Anders älskar ju honom och jag gillar han också. Men den andra verkar ju också bra. Och om vi väljer den andra så kommer ju våra kära vänner Emma och Jonas förhoppniingsvis att följa med. Men ingen av dom gillar dag-otto. Så vad göra? vad ska ni köpa till era gubbar?


På fredag bär de av Emma. Vi ska till Ullared och trängas med vagnarna. Jag ska säga att blir jag knuffad så mycket som en gång så kommer mitt humör dala rakt nedåt och jag lovar hon/han får tillbaka.

I måndags så hämtade vi våra kort vi har tagit hos fotografen och fy f*n vad bra korten blev =) Får ju välja 5 stycken till priset av 895 kr, och sedan får vi ju köpa till resten som kostar 85 KR STYCK!?!? Menar vad kostar de att framkalla på tex fujifilm? 1,50? Nej värsta rånet, menmen de är bara att bita ihop och punga upp pengarna. Skulle ju ha lite förstoringar också men lägga 650 spänn på de? Nejtack. Jag köper kortet för 85 lämnar in de i ronneby så förstora dom de i samma storlek för 99 kr. Jäkla skillnad, och lika bra förstoringar. jag sa ju att vi fick välja 5 bilder som dom satte i ett sånt svart album, dom frågade om jag ville ha med ram, såklart jag ville men vet ni vad dom tar för ramen? 950 spänn. Kan jag nog hitta lika snygg ram för hälften av de priset.


Idag har vi varit hos Emma och pratat lite skit, vi hade med oss en nybakad kladdkaka med vispgrädde, tror de var uppskattat =)
Fick även julkorten som jag skickat efter idag, beställde 20 kort men fick bara 12 kurvet? Konstigt att de aldrig kan bli som de ska. Men vissa dagar ska ju bara allt krabba =)

Nu ska jag göra lite mat. Blir biff, potatis och sås, namnam.. Hinner slänga in en bild.


Pepparkaksbak

Idag ska de bakas pepparkakor hos Emma, Jonas och Milio. (:
Har även bakat en mjukpapparkaka, namnam!
Har varit ute och gått en långrunda med mina älsklingar och nu ska jag byta plutts blöja och mjölka honom innan vi ska åka och hälsa på Anders gammelfarfar, Anton som fyller 96. Helt klar i huvudet är gubben! Så skoj att prata lite med honom =) Han har ju inte träffat Z ännu, men vi tog ju hans namn till honom, och han blev så glad den lilla gubben =)
Anton Anders Zacharias.
Nu ska jag göra mig iordning och mjölka lite sedan åker vi. HOJ!

Handla

Nu ska jag åka och handla medans Anders är hemma med plutt. Han är jätte trött och tycker synd om honom om han ska behöva åka bil och somna och sedan väcka honom när vi ska in i affären sedan somnar han, och sedan ska vi väcka honom när han ska in i bilen igen? Nej, då åker jag hellre själv. Och skickar jag Anders så kommer väl inte hälften med hem =) Kortet är färdigt på skrutten och de blev jätte bra. Ska skicka in dom idag =)



Vad tycker ni?!

Julkort

Nu har jag valt vilka kort de blir till julkorten. De blir två stycket ett med färg och ett svart vitt. Micke ska hjälpa oss att fixa till bilderna. Göra om ena bilden till svartvit och sätta ihop dom. Men här kommer bilderna som Anders valt.. =)





Tycker att han gjorde ett bra val och den sista bilden kommer vara svart/vit när de är färdigt =)

Vart tar dom vägen?

De sista inläggen jag har skrivit har inte publiserats.? Konstigt, har de varit så för någon annan?
Igår jobbade jag! Ja ni hörde rätt jag JOBBADE! De ringde och frågade lite snällt om jag inte kunde jobba, och jag tänkte lite extra klirr i kassan och en sparad mamma dag är inte så dumt, så jag jobbade, och det gick jätte bra! Mådde ju väldigt dåligt när jag körde hemifrån men tiden gick snabbt mellan 3 och 9.
När jag kom hem så hade Z somnat, men va ju tvungen att smyga in i rummet titta lite på honom, pussa honom, krama honom och säga att jag älskade honom =) Han vaknade inte,men jag ville nog inte innerst inne att han skulle vakna heller. Men han vaknade sedan vid 10 tiden och va jätte pigg. Han blev SÅ glad när jag va hemma! (: Det är så skoj att se att han känner igen en och sträcker armarna emot en =)

Han har ju fått för sig nu att ta sig en powernap vid 8 tiden på kvällen och sedan inte somna förens halv 11. Har försökt att hålla han uppe lite längre för att han inte ska vakna men de fungerar ju inte på så små barn. Men han sover ju till halv 10, 10 tiden så jag ska inte klaga. Men de hade varit skönr om han ville somna vid 7-8 tiden så man får lite egen tid. Inte så att jag inte vill vara med min son för de vill jag! Men en timme varje kväll hade varit så skönt att få varva ner, ta en lång dusch och bara göra vad jag vill.

Imorse när jag vaknade blev jag så glad. Plutten har sovit hela natten! Så skönt, natten innan vaknade han en gång i kvarten och va ledsen och jag ska säga att jag va en trött, irriterad småbarnmamma just då.. Men inatt sov han hela natten och när jag kollar ut är de helt vitt! Så fint!
Idag har jag dammsugat och torkat av golven, varit på mammagrupp och varit ute och ätit med elina och emma!
Mammagruppen var skojig som vanligt och efter så vägde och mätte vi plutt. Han vägde 7910 gr och var 69,5 cm lång =)

Ikväll blev de thaimat i karlshamn med tjejerna, trevligt att komma ut och träffa lite folk och skoj för Anders att vara lite ensam med plutten.

Imorgon ska änteligen Anders till läkaren med förkylningen. Han har varit täpt, haft kli i ögon och hals och snarkat som en tok i ca 10 veckor nu! Jätte jobbigt, speciellt med tanke på att männen blir som barn när dom är sjuka, så jag har ju varit 2 barn mamma ett tag nu =) Så imorgon ska han änteligen kolla om de är något han är allergisk mot eftersom de inte går över.
Sedan ska vi handla och sedan blir de kanske att vi åker till kaskad och badar lite innan jag ska iväg och ha sexparty. 
 
De va de hela för nu.! HOJ

Lussebulle bak

Idag har jag bakat lussebullar =) Namnam.. Jätte gott med nybakta lussebullar och mjölk! Sedan är det städat och fint och lite tomtar har också kikat fram (:
Idag har prinsen varit väldigt anti sova och väldrigt tjurig, jobigt. Men nu sover han och jag är så trött, så nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen..

Måndag

Idag är jag fruktansvärt trött. Z sov ändå till kl 10! Väldigt skönt iofs men ändå är jag så himla trött, måste bero på allt stök i helgen. Inte en lugn stund och gäster som ska ha mat både fredag. lördag och söndag!

Jodu Sandra nu blev inte bilderna så bra men här är mina "vinterbarn" som jag målat själv.

 

Ikväll är de gympa som måste gås på eftersom jag missade hela förra veckan. Är inte alls sugen på de, men jag får väl masa mig ner där.. 
Igår mysade jag och Zacharias i duschen...



Tagit lite julkort på Z idag men blev inte nöjd med något.. Jag har inte bestämmt mig för om jag vill ha svart vitt eller med färg vad tycker ni? Ska ta lite bättre kort sedan också när Anders kommit hem.. =)

   

Nu ska jag göra lite pannkakor eller något annat äckligt.. Inte sugen på någonting, men man måste ju äta.. HOJ


RSS 2.0