Karlshamn..

Idag har vi varit i karlshamn och shoppat lite =)
Blev en brunbody med matchande byxor och strumpor från idag t. En mössa från villervalla. en randig body, ett par jeans och en tröja från exit (: Sedan mössa, vantar och strumpbyxor till mig själv på lindex! Vi va på ett bageri och åt frukost också, tog en kaka efter och de va som kn*lla i munnen!! Fy fan vad god :)
Var även inne och skulle beställa tatueratid men eftersom den inte va så stor kunde han ta den på en dropin tid en fredag. skoj! någon som vill följa med? (emma) (:

Ikväll blir de idol kväll med god mat, tända ljus och mys framför tvn. Kanske tänder en brasa också :)
nu ska skrutt ha mat.. bye


Emma..

EMMA!
Tack för du finns vad skulle jag göra utan dig?
Jag gillar våra mysiga lång promenader i skogen, våra fika stunder, våra jobbiga men väl behövda gympapass och framför allt våra mysiga stunder i bubbelpoolen på kaskad (:

Inte så mycket till dikt kanske, men iaf en litet inlägg endast för dig!!! Du finns där när andra sviker!


Första snön...

Första snön denna "vinter". Har varit i ronneby och hälsat på hela dagen, när jag sitter och fikar ringer älskling och säger att jag måste köra hem innan snöstormen blir värre. Snöstorm? Hade inte sett en tillsymmelse av snö. Men jag packade ihop och körde hemåt.. När jag va i Hallabro gick regnet över till snö och i tingsryd va de sjukt med snö och när jag väl kom hem så va de ett par cm. (: Inte jätte skoj med sommardäck men de gick bra, kör såå försiktigt..

Jag tycker ju att det är mysigt, men nu får jag sådan lust att sätta upp mina julstjärnor och ljusstakar =) Men jag får väl vänta en månad till... (jag lovar sandra) (:
Tycker det är så härligt att storstäda och sedan hänga upp julstjärorna medans man lyssar på en jul cd och äter några pepparkakor och lussekatter =) Sedan när allt är uppe och de är ny städat tänder man en brasa lite doftljus och kurar ihop sig med en stor mysig stickad tröja och en kopp varm choklad/te. Och sedan bara kolla på en fina brasan och mysa! När man sedan ska ställa sig i en varm dusch och sedan krypa ner i rena lakan. kanske låter som att jag bara byter lakan en gång om året men så är inte fallet. Byter faktiskt varanan vecka och ibland varje vecka.

Nu ska jag duscha och krypa ner, är väldigt trött idag. Imorgon ska vi till karlshamn och shoppa loss lite (:
Hoj!

Väldigt dåligt

Väldigt dåligt uppdatering här på sistonde!
Så vad har hänt under denna tiden?

Skrutten har ju blivit 5 månader, 66,5 cm lång och väger 7260 gr! Inte klokt vad tiden går.
Han sitter helt själv och älskar gröt =)
Skrutts nya favvis syssla är att spegla sig själv, jätte roligt, och dom skrattar ju åt samma saker (:

Varit i eskilstuna på riksträff med himmelriket och de var såå skoj! Blev en del handlat kan jag säga..

Ikväll ha de varit gympa. Har fruktansvärt ont i ryggslutet och få nog ta och ringa en kiropraktor imorgon för det  känns som att en dag väldigt snart kommer inte jag kunna resa mig ur sängen, gör mer och mer ont för varje dag, måste ta tag i det.

Imorgon blir lillebror 1 år så då är de kalas. Ska självklart träffa frida också som är hemma från oslo så de blir ju tyvärr inte så ofta..
Nu ska jag duscha och lägga mig så jag orkar upp och gå på kalas imorgon =)
Bjuder på lte bilder på familjen


      





    





Idol

Jag tycker inte att Linda skulle åka igår. Tycker att hon är mycket bättre än te x jenny och sepide. Vad tycker ni? Inte för att dom sjunger dåligt men jag tycker Linda va top 2 bland tjejerna iaf. Mycket bättre idoler i år än de andra åren!



Idag är det min och Anders fredag =) Vi har två fredagar i veckan eftersom Anders är pappaledig varje fredag fram till nyår. Så himla skönt!
Kanske de kommer besök ikväll! =) *hoppas* Så vi kan spela vårt nya roliga spel också..
Nu ska jag hämta posten. Hoppas de är något skoj (:


Torsdag

Idag är de torsdag och prinsen fyller 19 veckor. Idag har vi bakat negerbollar och ska snart baka miljonärskakor namnam. Sedan kommer Danijela och Johannes och hälsar på (: Idag ska min lillasyster göra sin andra tatuering, skulle följt med henne igentligen men lill-prinsen är nog inte så sugen på att sitta där i 1.5 timme och lyssna på burret.
Jag skulle också beställa tid för min andra nu men de är ju över 6 månaders väntetid så jag ska nog ner en fredag och ta de på dropin. Ska ju inte ha så stor. Ska tatuera in Zacharias, har inte bestämt mig för vart jag vill ha den bara.

Inatt sov prinsen från 9 till halv 8 imorse ! Så himla skönt!
Imorgon ska jag, Anders och guldklimpen till Ronneby och hälsa på, najs.

Prinsen är så duktig nu. Nu kan man inte ens lägga han på mage eller rygg innan han vänder runt. Han leker med sina händer och fötter och med sina leksaker. Han äter upp gröten på morgonen, bajsar på toaletten och nu handlar de bara om dagar innan han inte vill ligga ner i vagnen längre. Måste beställa ett fårskinn eller lammskinn till vagnen. Någon som vet var?

Bjuder även på lite bilder =)

 Prinsen på toaletten för första gången =)

 Smakis första gången, gröt på menyn

 I sin nya stol för fösta gången

   Min soffpotatis. Tycker att jag kan se en extra haka där =)

 Prinsen i sitt rum



RSS 2.0