8 månader

dag är våran skruttplutt hela 8 månader. Helt sjukt vad tiden går. För exakt 8 månader sedan va han 15 minuter gammal, gissa om man va stolt då. =)

Är fortfarande i götet. Har varit mycket trevligt hittills och lite shopping ha de också blivit. Blir även shopping imon innan hemresan. Har bara varit i femmanhuset, nordstan och i allum och shoppat änsålänge, men imon blir de kungsgatan, få ta de när inte anders är på kursen eftersom de blir så krabbigt att springa in och ut med vagnen i alla affärer.
Zacharias har ju självklart fått mest. =) Han har fått:
2 bodys, et par långkallingar(10 serien), en mössa, 5 par strumpor, en filt och en fleesejacka från polarn och pyret. En långarmad tröja och ett par mockadinser från hm. De som va så ba med tröjan va att den va så fruktansvärt mjuk och fluffig inne och väldigt varm och sedan kunde man vända på den och ha de utåt =) Perfekt.
Till mig själv ha de blivit ett par bagjeans(ginatricot), ett par jeans leggings(VM), ett par mjukisbyxor(VM), ett diadem(RUT), en ögonskugga,(makeupstore) och en sjal. (stavning?) från indiska.
Till anders ha de blivit en skjorta, en långarmad och ett skärp allt från jack and jones. Sedan har de även blivit lite vax och sånt så han kan göra sig snygg =)
Så lite shopping ha de allt blivit (: mer ska de bli. Måste ju ha något snyggt till nästa helg då de är UTGÅNG med flickorna =) Ska bli SÅÅÅÅ kul! Superkul!

Nu när vi är här uppe så gör ju ja maten och idag står hemmabakadpizza på menyn. Ingredienser får vara, skinka, bacon, tacofärs, jalapenos, annanas, lök, kanske någon paprika med. sedan osten såklart! =) Ska bli namnam, kan ju tillägga att pannacottan står färdig i kylen =) Får ju göra något extra gott nu när vi åker imon, blir ju inte så ofta man träffa dom. Ja på tal  om de jag och linda åkte till allum härromkvällen fick ett ryck vid halv 7 nehe vi åker och shoppa lite =) På allum stänger dom ju inte förens 8. Då Köpte vi dom första kläderma till bebis som ska titta ut den 7 april, hoppas innan. Dom har iaf inte köpt ett enda klädesplagg ännu, men nu är dom första bodyna och strumporna på plats! Såå söta i storlek 50. Har min plutt varit så liten? Nästan så man blir lite sugen på en till när man ser hennes mage och när man känner sparkarna och de. Men jag vill nog vänta 1 år till innan vi sätter igång den tillverknigen.

Nehe nu ska jag smika mig och ta på mig lite och sedan få vi se när plutt vaknar om de blir en liten sväng in till stan ändå =)

TJOHO

Kommentarer
Postat av: emma

längtar till utgång!!!!!!!

2009-01-22 @ 21:51:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0